Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Άνετη και ωραία!!

Η ΑΕΜ πέρασε φουριόζα από την Μπούκα, όπου φιλοδώρησε με τρία γκολ (0-3) τον Παναμβρακικό, στα πλαίσια της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ. Η ενδεκάδα που κατέβασε ο Χρήστος Βασιλείου είχε πολλά νεαρούς παίκτες, που όμως είχανε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού την κατοχή της μπάλας, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και σε καμία στιγμή του αγώνα δεν απειλήθηκαν. Ήταν ένα καλό ξεμούδιασμα ενόψει του φιλικού με τον Πανηλειακό την Τετάρτη στον Πύργο.

Πολύ καλύτερη η ΑΕΜ πέρασε εύκολα στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΝΑ. Το σκορ για την ΑΕΜ άνοιξε στο 65' ο Αποστόλης Τσιούνης, για να κάνει ο ιδίος παίκτης το 2-0 στο 90'. Η ΑΕΜ δεν σταμάτησε εκεί και στο 94' σημείωσε το τελικό 3-0 με τον Χρήστο Φράγκο.

Παναμβρακικός: Φωλιάς, Σιαφάκας, Σαλμάς Β, Αργύρης Σ, Ζήσης, Μπότσαρης (83'Τσεκούρας) ,Τσιτσομήτσος (72'Cjapi), Αργύρης Χ, Ντρούτσης, Zhelegu (57'Φίλος), Σαλμάς Ν.

ΑΕΜ: Ρόκκος, Δάρδας, Καπώνης (75'Παλιάτσας), Νούλας Σ, ΝούλαςΒ, Πασπαλιάρης, Φράγκος, Καντάνης, Σταυρόπουλος (58'Κολοβάκης),Τσιούνης, Σωτηρίου (38'Καβαλλάρης).