Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Πρώτη έξοδος τίτλου!!

Ξεκινάει αύριο το Πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής και όλοι προσδοκούμε ένα πρωτάθλημα πολύ καλύτερο από πέρυσι, με παραπάνω θέαμα και ανταγωνισμό. Στο παιχνίδι μπαίνουν 11 ομάδες, η κάθε μία με διαφορετικά όνειρα και στόχους. Πρώτη στη λίστα των μονομάχων ξεκινάει η δικιά μας ομάδα, η ΑΕΜ, η οποία θεωρείται από όλους τους αντιπάλους και τους γνώστες του περιφερειακού πρωταθλήματος ως ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και παράλληλα την άνοδο στην Γ' Εθνική.
 
Στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής η "Κυρία" θα ταξιδέψει στο μακρινό Περιβόλι Κέρκυρας (το χωρίο βρίσκεται στο Νότιο μέρος του νησιού της Κέρκυρας και στο μέσον αυτού), για να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση, στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίου στις 3μμ.

Από πλευράς των "μπλε", ο προπονητής Xρήστος Βασιλείου έχει ήδη κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα ξεκινήσει, είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του πλην του Παναγιώτη Δενδρινού, που εδώ και πολύ καιρό έχει ενοχλήσεις στο ισχίο του αριστερού του ποδιού και εκτός αυτού δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω τιμωρίας από την περσινή χρονιά.

Οι 19 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Κέρκυρα είναι: Δουλιώτης, Ρόκκος, Μακρής, Μπαλαούρας, Δάρδας, Πελέκης, Νικολόπουλος, Νούλας Β, Πασπαλιάρης, Φράγκος, Κολοβάκης, Καρακίτσος, Χαράτσης, Καντάνης, Καβαλλάρης, Πέντσας, Τσιούνης, Ξευγένης, Πετσίνης.

Οι κανονιέρηδες θα ταξιδέψουν από σήμερα στο νησί των Φαιάκων, καθώς η απόσταση είναι μεγάλη και θα υπήρχε κούραση για αυθημερόν μετακίνηση.

Μεσοβδόμαδα είχαμε φιλικό παιχνίδι για τους μικρούς της ομάδας που αντιμετώπισαν στο Ενωσιακό την Μικτή ομάδα Νέων, ΕΠΣΝΑ που βρήκε νικήτρια την ομάδα τον ''μπλε'' με 4-2. Στο παιχνίδι αυτό ο Χρήστος Βασιλείου είδε σε τι βαθμό ετοιμότητας είναι οι νεαροί ποδοσφαιριστές. Την Πέμπτη η προπόνηση διεξήχθη στο Ενωσιακό καθώς το γήπεδο του Περιβολίου διαθέτη πλαστικό τάπητα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Δημήτρης Καλιακάτσος με βοηθούς τους Σαρλή και Μπουντούρη, όλοι από τον σύνδεσμο Άρτας.


1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
21/10
15.00
Aναγέννηση Περιβολίου - AEΜ
21/10
15.00
Οδυσσέας Νυδρίου-Τρίκαλα
21/10
15.00
Αετός Διασέλου-Εθνικός Φιλιππιάδας
21/10
15.00
Κεραυνός Θεσπρωτικού-Όλυμπος Κερ.
21/10
15.00
Μετέωρα-Φιλοθέη Άρτας
Άρης Αιτωλικού ΡΕΠΟ