Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Άνετη τεσσάρα η ΑΕΜ!!!

Με τέσσερα γκολ φιλοδώρησε η ΑΕΜ την Αναγέννηση Περιβολίου στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής, παρουσιάζοντας πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι της. Στο 6' οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν με πλασέ του Μακρή ενώ στο 54' μετά από ανατροπή του Ξευγένη και εκτέλεση του ιδίου έγινε το 2-0. Στο 72' ξανά με πλασέ από την μικρή περιοχή έκανε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε από τον Πέντσα στο 83'. Με τη νίκη αυτή οι «μπλε» διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας την διαφορά των τριών βαθμών από τα δεύτερα Τρίκαλα.

Αναλυτικά οι φάσεις

ΓΚΟΛ - Στο 6’ κόρνερ του Πελέκη ασταθής απόκρουση του Βλάσση, ο Μακρής γίνεται κάτοχος της μπάλας και με πλασέ κάνει το 1-0.

Στο 8’ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΜ με τον Καβαλλάρη να γυρίζει την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, σουτ του Ξευγένη με την μπάλα να κοντράρει στα πόδια αμυντικού και να απομακρύνετε.

Στο 27’ σουτ του Πελέκη έξω από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να περνάει άουτ.

Στο 30’ μονοκόμματο σουτ του Τσιούνη που απομακρύνει σε κόρνερ ο Βλάσσης.

Στο 33’ πρώτη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Μάρη να κάνει το σουτ το όποιο πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο του Ρόκκου.

Στο 34’ πάλι σουτ του Μάρη μέσα από την μεγάλη περιοχή με τον Ρόκκο να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 41’ σέντρα του Καντάνη από αριστερά σουτ του Τσιούνη πάνω στην κίνηση με υπερένταση σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης Βλάσσης.

Στο 42’ ο Τζεβανίνης θα επιχειρήσει από αριστερά το ψηλοκρεμαστό σουτ που θα πέρασει ελάχιστα άουτ.

Β' ημίχρονο
Στο 51’ σουτ του Πέντσα μέσα από την μεγάλη περιοχή που θα περάσει ελάχιστα άουτ.

ΓΚΟΛ - Στο 54’ ο Βλάσσης θα ανατρέψει τον Ξευγένη μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι, εκτελεστής θα είναι ο ίδιος και με εύστοχη εκτέλεση κάνει το 2-0.

Στο 59’ θα έχουμε όμορφη εναλλαγή της μπάλας από τους Πελέκη-Πέντσα με τελικό αποδέκτη τον Χαρατσή, το σουτ του οποίου θα μπλοκάρει ο Βλάσσης.

Στο 63’ μεγάλη ευκαιρία με τον Πέντσα από πλεονεκτική θέση να στέλνει την μπάλα άουτ.

ΓΚΟΛ - Στο 72’ο Πέντσας θα στρώσει πολύ όμορφα την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής στον Χαρατσή που με πλασέ κάνει το 3-0.

ΓΚΟΛ - Στο 83’ καταπληκτική κάθετη μπαλιά του Φράγκου από αριστερά που θα βγάλει σε θέση τετ α τετ τον Πέντσα που με όμορφο πλασέ διαμορφώνει το τελικό 4-0.

ΑΕ Μεσολογγίου : Ρόκκος, Καντάνης, Νούλας Β, Δάρδας, Πελέκης (73’ Νούλας Σ), Μακρής, Ξευγένης (68’ Πετσίνης), Χαρατσής, Πέντσας, Καβαλλάρης, Τσιούνης (73’Φράγκος).

Αναγέννηση : Βλάσσης Σ, Σουλάνης, Μιάρης Ν, Μήτσουλης (80’Μιάρης Γ), Βασιλάκης, Βάρθης, Ρομαντζάς, Πλάτσης (67’ Ρώσσης), Τζεβανίδης, Μάρης Π, Βούλγαρης (67’ Μήτσουλης).