Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Τους κόντραρε στα ίσα (pics)

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η ΑΕΜ από τον Παναιτωλικό σε  φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Μεσολόγγι. Τα γκολ για τους κυανοκίτρινους πέτυχαν Πασάς και Μπογντάνοβιτς. 

Οι "κανονίερηδες" κατάφεραν με ηρεμία στο παιχνίδι τους και καλές τοποθέτησης των παιχτών της τόσο στα μαρκαρίσματα όσο και στην κυκλοφορία της μπάλας, να δει τον αντίπαλο στα μάτια χωρίς να φαίνεται σε κανένα σημείο του παιχνιδιού η διαφορά τον δυο κατηγοριών που τους χώριζε.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι με τις δυο ομάδες να μην απειλούν ιδιαίτερα και να γίνεται ένα παιχνίδι κέντρου. Και οι δυο ομάδες κυκλοφορούσαν την μπάλα καλά, χωρίς όμως να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Πασάς μέσα από την μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ για τoν Παναιτωλικό, με κοντινό σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι δεν διέφερε πολύ από το πρώτο, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να κυκλοφορήσουν την μπάλα και να τα καταφέρνουν αρκετά καλά, χωρίς όμως να δημιουργούν φάσεις. Το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Αγρινίου πέτυχε ο Μπογντάνοβιτς με πέναλτι που κέρδισε ο Μπόγιοβιτς.

Η πρώτη προπόνηση για το νέο έτος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Γενάρη, ενώ το Σάββατο 5 Γενάρη θα διεξαχθεί φιλικό με αντίπαλο την ομάδα του Άρη Αιτωλικού.

ΑΕ Μεσολογγίου: Δουλιώτης, Πελέκης, Μαντέλος, Καβαλλάρης, Μπαλαούρας, Δενδρινός, Ξευγένης, Μακρής, Πέντσας, Καρακίτσος, Τσιούνης.

Στο δεύτερο ξεκίνησαν οι: Νικολόπουλος, Παλιάτσας, Πετσίνης, Καντάνης, Νούλας Β, Δάρδας, Νούλας Σ, Πασπαλιάρης, Φάτσαλης.

Παναιτωλικός: Τακίδης, Μπακάκης, Ακουάρο, Κούσας, Γκόλιας, Τζούνιορ,Σφακιανάκης,Φαβάλι, Καμαρά, Πασάς, Κίτσας

Στο δευτερο ξεκίνησαν οι: Στεφανάκος, Αραμπατζής, Ιωάννου, Τζιτζής, Δάρλας, Μπογντάνοβιτς, Γιανεφ, Μύγας, Μήλιος, Μπόγιοβιτς και Κίτσας