Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Τα μοιράστηκαν όλα. 0-0 με Άρη


Ισόπαλο έληξε το γειτονικό ντέρμπι του 5ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος μεταξύ του Άρη Αιτωλικού και της πρωτοπόρου ΑΕ Μεσολογγίου με σκορ 0-0.

Ένα αποτέλεσμα που αφήνει εν μέρει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες μιας και η ΑΕΜ διατήρησε την διαφορά ασφαλείας από τα Τρίκαλα, ενώ ο γηπεδούχος Άρης πήρε έστω έναν βαθμό από την πρωτοπόρο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά στο α’ μέρος και για ένα εικοσάλεπτο είχαν τα ηνία του παιχνιδιού και πίεζαν για τη επίτευξη κάποιου τέρματος που θα τους έδινε άλλον αέρα. Στην συνέχεια η ΑΕΜ ισορρόπησε το παιχνίδι και έδειχνε στοιχεία πάρα πολύ καλής ομάδας, βέβαια ανασταλτικό ρόλο έπαιξε ο πολύ βαρύς αγωνιστικός χώρος και έτσι η αναμέτρηση περιορίστηκε περισσότερο σε προσωπικές δυνατές μονομαχίες.

Στο β’ μέρος ο Άρης ξεκίνησε και πάλι αρκετά καλά στο πρώτο τέταρτο και προσπάθησε να γίνει απειλητικός για την εστία του Δουλιώτη, όμως στην συνέχεια και πάλι η ΑΕΜ πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και πλησίασε δύο φορές κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρει, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν στο 75’ την ευκαιρία να κλέψουν το ματς, όμως ο Δουλιώτης απέκρουσε εντυπωσιακά σέντρα-σουτ του Τσάμη.

Στο υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες πρόσεξαν περισσότερο τις άμυνές τους και έτσι η «λασπομαχία» του γηπέδου του Αιτωλικού έληξε με το στείρο 0-0.

Από τον Άρη διακρίθηκαν οι Γρηγοριάδης, Πατσέας, Τσάμης και Καβαλιέρης, ενώ από την ΑΕΜ οι Καβαλάρης, Πελέκης, Πετσίνης και Μπαλαούρας.

Καλή η διαιτησία του κ. Μπλούνα (Καραγιάννης-Κουτσόβουλος).

10’ Σέντρα του Γαβρίνα, κεφαλιά-ψαράκι του Κόκκαλη άουτ.
13’ Διώξιμο του Χονδρογιάννη, σουτ από τον Καντάνη άουτ.
22’ Πάσα του Γαβρίνα στον Καβαλιέρη που κάνει το σουτ στα χέρια του Δουλιώτη.
26’ Φάουλ του Χονδρογιάννη, αποκρούει σε κόρνερ ο Δουλιώτης.
47’ Από μπαλιά του Καβαλιέρη ο Γαβρίνας τσιμπάει τη μπάλα και επιχειρεί το μονοκόμματο σουτ άουτ.
50’ Σουτ του Γρηγοριάδη βρήκε σε αμυντικό και περασε δίπλα από το δοκάρι σε κόρνερ.
55’ Κεφαλιά του Πέντσα από καλή θέση στα χέρια του Ζέρβα.
73’ Πάσα του Τηλιγάδα στον Πέντσα που κάνει το ψηλοκρεμαστό σουτ και διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ζέρβας.
75’ Σέντρα-σουτ του Τσάμη, διώχνει σε κόρνερ εντυπωσιακά ο Δουλιώτης.

ΑΡΗΣ: Ζέρβας, Καλοκαίρης, Χονδρογιάννης, Παναγιωτόπουλος, Γρηγοριάδης, Πατσέας, Τσάμης, Μάνθος (83’ Τσίρκας), Κόκκαλης (71’ Τζαμαλής), Γαβρίνας, Καβαλιέρης.

ΑΕΜ: Δουλιώτης, Καντάνης, Νούλας Β., Καβαλάρης, Πελέκης, Δενδρινός, Πετσίνης (63’ Τσιούνης, Μπαλαούρας, Πέντσας, Καρακίτσος (89’ Μακρής), Φατσαλής (55’ Τηλιγάδας).