Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Πρωτάθλημα και στους Παίδες!!!

Με πανηγυρικό τρόπο η ομάδα Παίδων της ΑΕΜ, κέρδισε μέσα στο Αντίρριο τον μαχητικό 
Ατρόμητο και κατέκτησε τον τίτλο του 1ου ομίλου για παιδικό πρωτάθλημα.


Η ομάδα μετά από 13 χρόνια στέφθηκε πρωταθλήτρια με το τελευταίο πρωτάθλημα να το είχε κατακτήσει την αγωνιστική περίοδο 1999-2000 με προπονητή τον τωρινό τεχνικό υπεύθυνο των Ακαδημιών της Γιάννη Γουλή.

Η ομάδα της ΑΕΜ με προπονητή τον νεαρό Γιώργο Πετσίνη (γιόρτασε την κατάκτηση του 1ου τίτλου της προπονητικής του καριέρας δίπλα στο σπίτι του και εναντίον της ομάδας που ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά του βήματα) από την αρχή της φετινής χρονιάς έδειξε ότι θα παίξει ρόλο πρωταγωνιστή με σταθερή πορεία και παίζοντας θαυμάσιο ποδόσφαιρο κατά γενική ομολογία κατέκτησε δίκαια τον τίτλο του πρωταθλητή

Τα γκολ της νίκης πέτυχαν οι Ακρίδας (23΄, 35΄),  Ρούσσης (42΄), Λένης (54΄) και έκλεισε το σκορ στο 75΄ο Ντρούκας με κεφαλιά σε κόρνερ του Αυτζή. Στο 39΄ο Λένης Κ. σημάδεψε με σούτ το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ: Παντελίδης Ε., Καλαβρουζιώτης, Μαστραπάς, Ταμπάκης, Κασόλας (62΄Αριστόπουλος), Ράπτης, Πατογιάννης (51΄Μέντζας), Ρηγόπουλος (70΄Καλπουζάκης), Πλυταριάς, Μαστροκώστας (60΄Κουβέλης), Καραδήμας.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Αντωνόπουλος (75΄ Ρόμπολας) Τρανός (61΄Ρήγας), Γιαννόπουλος (57΄Τάσσος Π.), Ντρούκας , Μπλαχούρας, Ιωάννου Γ., Ακρίδας Ζ.(57΄Κουφός Ι.), Σταμάτης Κ.(33΄Λένης Κ.), Ρούσσης Π.(63΄Ράπτης), Αυτζής Ι., Καβαλλάρης Δ. (63΄Αλεξανδρής).








πηγή: mesologgisport.blogspot.gr