Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Παρελθόν η διοίκηση Βισβίκη

Πιο αβέβαιο από ποτέ είναι το μέλλον της Αθλητικής Ένωσης Μεσολογγίου μετά την εκ βαθέων εξομολόγηση Βισβίκη – προαναγγελία της αποχώρησης και την έλλειψη ενδιαφέροντος από νέα μέλη που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα.

Όπως διαφάνηκε και από την γενική συνέλευση που έγινε το τοπίο είναι ομιχλώδες και όλοι όσοι παραβρέθηκαν εκεί (ήταν περισσότεροι, πράγμα θετικό αλλά δεν είναι αυτή η δύναμη της ΑΕΜ) κατάλαβαν ότι τα πράγματα είναι δύσκολα. Στην ομιλία του ο πρόεδρος έκανε τον οικονομικό απολογισμό με την σημερινή διοίκηση να έχει αποπληρώσει ένα μεγάλο ποσοστό από το μικρό υπόλοιπο που είχε απομείνει, και μέχρι τέλος του μήνα να έχει εξοφλήσει όλες τις υποχρεώσεις της.

Σε μια ομιλία που μέχρι σήμερα δεν μας έχει συνηθίσει ο κ. Βισβίκης, θες το έντονο συναισθηματικό κλίμα μιας και ξέρει καλύτερα από όλους ότι τα πράγματα δεν είναι θετικά, θες το παράπονο όπως εξέφρασε και ο ίδιος ότι από τον Δεκέμβριο έχει μείνει μόνος του να παλεύει με όλους και με όλα, τον ώθησαν να είναι καταπέλτης προς όλες τις κατευθύνσεις. Εκτός έβγαλε τον δήμο και τον δήμαρχο Π. Κατσούλη γιατί παρά την πολύ δύσκολη οικονομική στενότητα της εποχής έχει βοηθήσει στα μέγιστα.

«Για να μπορέσει η σημερινή διοίκηση να θέσει πάλι υποψηφιότητα, πρέπει να εγγραφούν μέλη, γεγονός που εντάσσεται στις υποχρεώσεις της ομάδας ώστε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Έως σήμερα 50 άτομα όλα κι όλα έβαλαν τα χρήματα στον λογαριασμό ώστε να γίνουν μέλη, αν αυτή είναι η δύναμη της ΑΕΜ τότε εγώ δεν έχω πια να δώσω κάτι άλλο, συγγνώμη», είπε ο πρόεδρος.

Παράλληλα ανέφερε ότι έχουν μείνει τρία άτομα που όλο αυτό το διάστημα έφεραν σε πέρας τα θέματα της ομάδας. «Δεν νοείται να βγαίνουμε στα μαγαζιά και τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης και να παίρνουμε όλο αρνητικές απαντήσεις, δεν μπορεί επιχειρηματίες που έχουν πάρει και παίρνουν λεφτά από την ΑΕΜ να μην μπαίνουν στην διαδικασία να δώσουν 100 ευρώ για να γίνουν μέλη», συνέχισε.2

«Σήμερα και τυπικά η σημερινή διοίκηση αποτελεί παρελθόν βάση και του καταστατικού που είχε δημιουργηθεί πριν 2 χρόνια, ο σκοπός μας ήταν η ομάδα να ανέβει κατηγορία κάτι που επιτεύχθηκε φέτος και μάλιστα ως πρωταθλητές. Εγώ ότι είχα να δώσω το έδωσα, δεν έχω κάτι άλλο.. Προτείνω να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ώστε να βγει καινούργια διοίκηση και να τρέξουν τα θέματα της ομάδας, γιατί τα χρονικά περιθώρια στενεύουν», κατέληξε ο πρόεδρος.

Ενθάρρυνση από το δήμαρχο 
Από την πλευρά του ο Π. Κατσούλης έκανε ενέσεις αισιοδοξίας δίνοντας μια νότα ελπίδας. «Πρόεδρε πρώτον δεν θέλω να είσαι με το κεφάλι σκυφτό, πριν δυο χρόνια που έγινε η συνένωση είχαμε πει ότι η ΑΕΜ πρέπει να ανέβει ένα σκαλί παραπάνω και αυτό η σημερινή διοίκηση με εσένα πρωτεργάτη το κατάφερε φέτος και γι’ αυτό δεν σου αρμόζει να είσαι έτσι», του είπε ο δήμαρχος και τόνισε ότι η σημερινή διοίκηση είναι άξια συγχαρητηρίων γιατί η ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια και έπαιξε αξιόλογο ποδόσφαιρο.

Όμως προχώρησε και ένα βήμα παραπάνω στην προσπάθεια να δώσει λύση ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και στην Γ΄ Εθνική. Γι’ αυτό ζήτησε να παραμείνει η διοίκηση στη θέση της και δεσμεύτηκε μέχρι τέλος Ιουνίου να φέρει 50 νέα μέλη και θα κάνει συζητήσεις με ανθρώπους ώστε να μπουν και νέα άτομα στην διοίκηση. Μετά από αυτή την τοποθέτηση του Δημάρχου όλοι οι παρευρισκόμενοι αποφάσισαν ότι θα πρέπει να δοθεί ένα μικρό χρονικό περιθώριο ώστε να τρέξουν κάποια πράγματα. Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για την 1η Ιουλίου ώστε να δουν τι απέφερε το διάστημα αυτό, και να γίνουν και οι εκλογές για την νέα διοίκηση.