Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Έκλεισε τους πρώτους!!

H AEM χωρίς να χάσει χρόνο ξεκίνησε τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις, για την όσο καλύτερη στελέχωση της ομάδας, εν όψη της νέας χρονιάς στην Γ' Εθνική κατηγορία.

H διοίκηση των "μπλε" πραγματοποίησε τις πρώτες επίσημες μεταγραφές για την φετινή περίοδο.

Την αρχή έκανε ο νεαρός αμυντικός Γρηγόρης Διαμαντόπουλος που τα τελευταία δυο χρόνια αγωνιζόταν με τα χρώματα του Λεβαδειακού στην ομάδα τον U-20. Στην συνέχεια ενέταξε στο δυναμικό της τον 17χρονο Χρήστο Αποστολόπουλο, ο οποίος την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου.

Η ΑΕΜ ήρθε και σε συμφωνία με τρεις ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον 21χρονο μέσο Αλέξανδρο Μπούρο, ο οποίος αποκτήθηκε από την ΑΕ Ερμιονίδας, τον 21χρονο αμυντικό Αλέξανδρο Θεοδωρίδη που πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Οδυσσέα Νυδρίου και τον 21χρονο επιθετικό Στάθη Μπαλαφούτη από την Θύελλα Πατρών.

Στους κανονιέρηδες επέστρεψαν και δύο παλιοί γνώριμοι. Ο λόγος για τον 34χρονο μεσοεπιθετικός Νεκτάριο Ζέρβα και επιθετικογενής ποδοσφαιριστής Θανάσης Μιχαλόπουλος. Με τις κινήσεις αυτές η Διοίκηση δείχνει ότι θα στηριχθεί σε έμπειρους ντόπιους παίκτες.

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΜ ο Χρήστος Φράγκος, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕ Ερμιονίδας.