Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Τρομερή εμφάνιση μέσα στην Τρίπολη!!!

Ατυχή η ΑΕ Μεσολογγίου δεν κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο διπλό καθώς ισοφαρίστηκε στο 92΄, σε μια έδρα που δύσκολα θα μπορέσει να περάσει ομάδα την φετινή χρόνια.

Κατάθεση ψυχής από τους παίκτες του Βασίλη Ξανθόπουλου που παρά την κούραση των 120΄ λεπτών από τον αγώνα μεσοβδόμαδα απέναντι στην Αχαϊκή για το κύπελλο (που πήραν και την πρόκριση για την επόμενη φάση) κατάφεραν και γύρισαν το παιχνίδι από 1-0 σε 2-1, αλλά λίγο ο παράγοντας κούραση, λίγο η στιγμιαία αδράνεια έφεραν την ισοφάριση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Μεσολογγίου, που παρά την μεγάλη αμφισβήτηση του δέχτηκε μετά τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων, κάθε εβδομάδα μας εκπλήσσει ευχάριστα με την αγωνιστικότητα που δείχνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε παιχνίδι.

Το φιλμ του αγώνα:

13΄ Πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι για τους γηπεδούχους, σέντρα από δεξιά του Σκούφαλη με τον Μουστογιάννη να μην καταφέρνει να κάνει την προβολή.

15΄ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΜ να μπει μπροστά στο σκορ, εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Σαραντόπουλου, εντυπωσιακή εκτίναξη από τον Ανδριόλα στο παραθυράκι και να διώχνει σε κόρνερ. 

20' Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους, ωραία προσπάθεια του Σκούφαλη, γύρισμα του Μουστόγιαννη, άσχημο όμως τελείωμα του Γαλάνη

33' Γκολ για του γηπεδούχους, πέναλτι εφεύρεση του κ. Κακριδή που σε πέσιμο του Σκούφαλη μέσα στην μεγάλη περιοχή θα καταλογίσει την έσχατη των ποινών, το πέναλτι θα εκτέλεση ο ίδιος παίκτης και θα κάνει το 1-0.

44' Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΜ, τετ α τετ του Πέντσα με τον Ανδριόλα να κάνει ακόμα μια μεγάλη απόκρουση και να κραταει το 1-0.

54' Σουτ του Μουστογιάννη από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Ρόκκο να αποκρούει.

60' Ανάποδο ψαλίδι με τον κορυφαίο παίκτη των γηπεδούχων (Σκούφαλη) με την μπάλα να περναει λίγο άουτ.

64' Γκοοοοολ για την ΑΕΜ, εκτέλεση φάουλ του Μιχαλόπουλου με τους αμυντικούς να μην διώχνουν και την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Ανδριόλα και να γίνεται το 1-1.

79' Σουτ με τον Σκούφαλη, η μπάλα θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ρόκκου.

83' Γκοοοοολ για το ΑΕΜ, φάουλ του Σαραντόπουλου στην καρδία της άμυνας των γηπεδούχων με τον Τσιούνης να παίρνει την κεφάλια και να κάνει το 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. 

89' Εκτέλεση κόρνερ του Μέλλου η μπάλα φτάνει στον Σκούφαλη με ανορθόδοξο τρόπο, το σουτ του τελευταίου θα περάσει άουτ.

92' Γκολ για τους γηπεδούχους, όταν σε σέντρα από δεξιά ο Μουστογιάννης θα πάρει την κεφαλιά και θα διαμόρφωση το τελικό 2-2.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Μεσολογγίου με κατεβασμένα τα κεφαλιά δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν πως χάθηκε αυτό το μεγάλο διπλό, απέναντι σε έναν αντίπαλο εκτός έδρας που έχει ως στόχο την φετινή χρόνια την άνοδο στην Β εθνική.

Την προσεχή Κυριακή στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αχαΐας το γήπεδο του Μεσολογγίου θα πρέπει να είναι γεμάτο, μόνο και μόνο γι αυτά τα παιδιά και την προσπάθεια που κάνουν την φετινή χρονιά.

Κακή η διαιτησία του κ. Κακριδής , καλύτερα τα πήγαν οι βοηθοί Μπετσόγλου , Παπανικολάου (Κορινθίας)

Συνθέσεις:
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: (Βαγγέλης Γούτης)Ανδριόλας, Γ.Κυριακόπουλος, Μπούτας, Χατζόπουλος, Δ.Κυριακόπουλος, Παπαζούδης, Μουστόγιαννης, Μπινιχάκης (Καδάς 65'), Γαλάνης (Ντινιωτάκης 71'), Σκάρος, Σκούφαλης

Α.Ε ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Βασίλης Ξανθόπουλος) Ρόκκος, Θεοδωρίδης, Ανυφαντής (Τσιούνης 46'), Καβαλάρης, Μπαλαούρας, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (Ξευγένης 72'), Ζαχαράκης, Σαραντόπουλος, Πέντσας, Αρώνης (Νάκος 82')