Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Δηλώσεις Ξανθόπουλου και παικτών

Βασίλης Ξανθόπουλος (προπονητής ΑΕ Μεσολογγίου):

"Όταν πας να παίξεις στον Παναρκαδικό και έχεις τη νίκη στα χέρια σου, έστω και αν πριν ξεκινήσει το ματς λες και η ισοπαλία καλή είναι, τότε είσαι πικραμένος. Το 2-2 νομίζω ότι είναι δίκαιο. Μας πίεσε στα τελευταία λεπτά με το 2-1 ο Παναρκαδικός, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την μπάλα, να ηρεμήσουμε το παιχνίδι. Όταν δέχεσαι ένα γκολ στις καθυστερήσεις πάντα είναι πικρό, έστω κι αν είναι καλό το 2-2.

Και εμείς κάναμε δύο πολύ καλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, η δεύτερη ήταν πολύ καλύτερη από όλες τις φάσεις που δημιουργήθηκαν, με τον Πέντσα που απέκρουσε τη μπάλα ο τερματοφύλακας του Παναρκαδικού. Έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία ο Παναρκαδικός. Η εμπειρία του Σκούφαλη, ο οποίος δημιούργησε πολύ μεγάλα προβλήματα από την πλευρά που έπαιζε, είναι καθοριστική. Δημιούργησε πολλές φάσεις, κέρδισε και το πέναλτι. Ήταν πολύ καλή η προσφορά του στον επιθετικό τομέα. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι κάποιες στιγμές ελέγχαμε το παιχνίδι, άλλες στιγμές χάναμε τον έλεγχο, άλλες είχαμε υπεροχή. Αυτό σημαίνει ότι προσπαθήσαμε.

Εμείς να μην ξεχνάτε ότι είχαμε ένα παιχνίδι την Τετάρτη για το οποίο ευθύνονται άλλοι για μια φυσούνα που είχαμε. Μπορούσε να ελεγχθεί από το καλοκαίρι αν έπρεπε να είχε τοποθετηθεί, παραμονή αγώνος. Παίξαμε 120 λεπτά με 10 παίκτες, επηρέασε πάρα πολύ την φρεσκάδα των παικτών και σήμερα θα έλεγα ότι ήμασταν κατώτεροι του αναμενομένου. Πίστευα θα παίζαμε πάρα πολύ καλύτερα, αλλά έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο αυτή η κόπωση κι όπως ξέρετε, οι ομάδες δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους με αποτέλεσμα όταν ξεκινάει το πρωτάθλημα να έχεις 8 παιχνίδια σε 3 μέρες. Είναι πρόβλημα.

Το φετινό πρωτάθλημα του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, έχει επίπεδο, είναι καλύτερο από την Δ’, καλύτερα γήπεδα, καλύτερες συνθήκες. Ευχαριστήσαμε τον κόσμο και τον δικό μας που ήρθε από το Μεσολόγγι, αλλά και τον κόσμο του Παναρκαδικού, μια ιστορική ομάδα την οποία εκτιμώ και σέβομαι γιατί ήμουν ποδοσφαιριστής. Έχω έρθει πολλές φορές εδώ και με χιόνια και με κρύο. Θα χαιρόμουν πάρα πολύ αν την έβλεπα αυτή την ομάδα εκεί που αξίζει. Έδειξαν πολύ καλό επίπεδο και ο κόσμος και οι ποδοσφαιριστές, έγινε ένα παιχνίδι πέρα του ότι δεν ήταν τόσο ικανοποιητικό, έδειξαν ποιότητα και σεβασμό ο ένας στον άλλο οι ποδοσφαιριστές.

Επειδή είδα κάποιες ομάδες, ο Παναργειακός πιστεύω, ο Παναρκαδικός, ο Ατρόμητος Λάππα, η Αχαϊκή είναι πάρα πολύ καλές ομάδες. Θα έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα για όλες τις ομάδες. Όπως ξέρετε υποβιβάζονται 8 και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. »

Δηλώσεις Άγγελου Σαραντόπουλου (ποδοσφαιριστή ΑΕ Μεσολογγίου):

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Παναρκαδικός θεωρείται από τα φαβορί στην κατηγορία. Πιστεύω ότι αντεπεξήλθαμε πολύ καλά. Αν και στο πρώτο ημίχρονο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, μπήκαμε πιο δυνατά στο δεύτερο, καταφέραμε και γυρίσαμε το εις βάρος μας σκορ, και σε μια άτυχη στιγμή, ισοφαριστήκαμε σε 2-2. Θεωρώ ότι ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα αλλά ήθελα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Ο στόχος της ομάδας μας είναι πρώτα από όλα να μείνει κατηγορία και αν τύχει να βγούμε και πρώτοι, δεν θα πούμε όχι! Για τον Άγγελο (σ.σ: τον ίδιο) εύχομαι μια καλή πορεία και του χρόνου βλέπουμε. Αν τύχει κάτι καλό, ελπίζω πως ναι, θα δούμε. Ευχαριστώ όλους τους φίλους μου που ήμασταν μαζί στον Αστέρα και ήρθαν να με δουν. Ιδιαιτέρως τα παιδιά, γιατί έχουμε ζήσει πολλά μαζί. Ήμασταν αρκετά χρόνια μαζί, θεωρώ ότι με αγαπάνε, τους αγαπάω. Κι αυτό ήταν ένα πολύ καλό σημάδι για εμάς, ότι ήμασταν αγαπημένοι σαν ομάδα".

Γιώργος Αρώνης (ποδοσφαιριστής ΑΕ Μεσολογγίου):

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν τόσο καλοί. Στο δεύτερο μπήκαμε αποφασιστικά. Ευτυχήσαμε να βάλουμε ένα τυχαίο γκολ. Μετά παλέψαμε, βάλαμε ένα δεύτερο αλλά ισοφαριστήκαμε. Καλή συνέχεια εύχομαι στον Παναρκαδικό.

Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που γύρισα πάλι στην Τρίπολη και είδα τους πρώην συμπαίκτες μου στον Αστέρα Τρίπολης. Έφυγα από τον Αστέρα για να πάρω παρουσίες, να πάρω εμπειρίες και να γυρίσω καλύτερος στην ομάδα του Αστέρα".

Αρίσταρχος Κολλιντζογιαννάκης