Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Έτοιμη για το διπλό!!

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο ΔΑΚ Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΜ για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΦΟ Πανόπουλο/Αμαλιάδα.

Οι παίκτες του Βασίλη Ξανθόπουλου θέλουν να αφήσουν πίσω τον αποκλεισμό και την πολύ κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με την Καλαμάτα για το κύπελλο, και να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Για το αυριανό παιχνίδι ο Αγρινιώτης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει λόγο τραυματισμών τους, Νάκο και Ξευγένη που για ακόμα μια ημέρα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, από την άλλη στην αποστολή βρίσκετε ο Τσιούνης που πήρε μέρος στην χθεσινή προπόνηση αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Η αποστολή της ομάδας αναμένεται να γευματίσει σε γνωστό εστιατόριο του Μεσολογγίου την Κυριακή το μεσημέρι, και εν συνεχεία θα ταξιδέψει για την Αμαλιάδα.

Αρκετός είναι ο φίλαθλος κόσμο του Μεσολογγίου που θα ταξιδέψει μεμονωμένα το μεσημέρι της Κυριακής για την πόλη της Αμαλιάδας, ώστε να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα.

Την αποστολή για το παιχνίδι απαρτίζουν 20 ποδοσφαιριστές: Δουλιώτης, Ρόκκος, Ανυφαντής, Θεοδωρίδης, Μπούρος, Δενδρινός, Ζαχαράκης, Καντάνης, Μπαλαούρας, Αρώνης, Ζέρβας, Καβαλλάρης, Μιχαλόπουλος, Σαραντόπουλος, Πέντσας, Νούλας Β, Τσιμάνης, Νούλας Σ, Μαλί και Τσιούνης.

Μιχάλης Δημήτριου για το www.aitosports.gr