Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Στη Ναύπακτο με Αχαϊκή η ΑΕΜ

Χαλάρωμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας από το τεχνικό επιτελείο της ΑΕ Μεσολογγίου για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα.

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της ομάδας που έχει να κάνει τόσο με την ήττα αλλά πιο πολύ με τον τρόπο που ήρθε. Για αύριο Τρίτη είναι προγραμματισμένο ρεπό, ενώ την Τέταρτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Αχαϊκή στην Ναύπακτο.

Ναι καλά διαβάσατε, το παιχνίδι για την 7η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το μεσημέρι στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο της Ναυπάκτου λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου του ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Το γήπεδο του Μεσολογγίου από σήμερα και για τον επόμενο μήνα (όπως και αυτό του Αιτωλικού) θα παραμείνει κλειστό λόγω ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου, η ημερομηνία δεν είναι τυχαία, μιας και μετά το παιχνίδι με την Αχαϊκή ακολουθεί ρεπό και 2 εκτός αναμετρήσεις για τους κανονιέρηδες.

Γι αυτό τον λόγο η διοίκηση της ΑΕ Μεσολογγίου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για όσους θα θελήσουν να μεταβούν την Κυριακή το μεσημέρι στην Ναύπακτο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δωρεάν μεταφορά στην Ναύπακτο για τους φιλάθλους της ΑΕ Μεσολογγίου

Την Κυριακή 10/11 για το παιχνίδι της 7η Αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων της ΑΕ Μεσολογγίου - Αχαϊκή , το οποίο θα διεξαχθεί στην Ναύπακτο λόγω εργασιών στον ΔΑΚ Μεσολογγίου, η μεταφορά των φιλάθλων της ΑΕΜ θα γίνει δωρεάν με πούλμαν. Υποχρεωτική δήλωση συμμετοχών μέχρι Παρασκευή 10 το βράδυ στα έξης σημεία :

ΑΝΑΔΡΟΜΗ Καφέ: Πάνος Δενδρινός  6942031622
Πρακτορείο ΟΠΑΠ: Φώτης Παπαθανασίου 6972693380