Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Πάμε για τη νίκη με Αχαϊκή!!!

Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την ΑΕ Μεσολογγίου. Οι «κανονιέρηδες» θα αντιμετωπίσουν για την 7η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου την ομάδα της Αχαϊκής.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος είδε όλους τους παίκτες του να παίρνουν κανονικά μέρος στην προπόνηση, καθώς και οι Σαραντόπουλος και Τσιούνης αναμένονται να είναι στην διάθεση του τεχνικού τιμ.

Οι δυο ομάδες έχουν ξανά συναντηθεί την φετινή χρόνια σε δυο παιχνίδια, ένα φιλικό παιχνίδι στο όποιο η ομάδα του Μεσολογγίου είχε γνωρίσει την ήττα με 3-0, και στην πρώτη φάση του Κυπέλλου της Γ Εθνικής που είχε πάρει την πρόκριση μέσα στην Αχαΐα στην διαδικασία των πέναλτι και ενώ αγωνιζόταν από το 80΄ με αριθμητικό μειονέκτημα.

Αρκετός κόσμος αναμένεται να μεταβεί το μεσημέρι της Κυριακής στη Ναύπακτο για το παιχνίδι, ήδη μέχρι την Παρασκευή το βραδύ είχαν ναυλωθεί δυο λεωφορεία από την διοίκηση της ομάδας για τους φιλάθλους που θέλουν να μεταβούν δωρεάν και οργανωμένα, ενώ και δεκάδες αυτοκίνητα αναμένονται να ταξιδέψουν για να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Όσοι δεν μπορέσουν να δουν από κοντά το παιχνίδι, για πρώτη φορά αγώνα της ΑΕ Μεσολογγίου θα μπορέσουν να δουν το παιχνίδι σε «live steaming» μέσα από το Aitosports.gr και το Nafpaktianews.gr σε περιγραφή του Γιώργου Μπανιά.

Χορηγός μετάδοσης είναι το ξενοδοχείο «Liberty Hotel» στο Μεσολόγγι.

Μιχάλης Δημητρίου για το www.aitosports.gr