Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Δίχως αύριο ο αγώνας της Κυριακής

Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα η προετοιμασία της Α.Ε Μεσολογγίου για το παιχνίδι με τον Πανναυπλιακό.

Ένας αγώνας δίχως αύριο για την ομάδα του Μεσολογγίου που εδώ και τέσσερις αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε ένα βαθμό. Αρκετά τα προβλήματα για τον Βασίλη Ξανθόπουλου, καθώς εκτός για ακόμα μια εβδομάδα θα είναι ο Νάκος που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, ενώ εκτός αναμένεται να μείνει και ο Ξευγένης που επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα.
Από την σημερινή προπόνηση αποχώρισαν για προληπτικούς λογούς οι Ρόκκος και Πέντσας, με τον δεύτερο όμως η κατάσταση του να μην είναι ξεκάθαρη ακόμα στο αν και κατά πόσο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Απών ήταν και ο Μιχαλόπουλος που είχε εξασφαλίσει σχετική άδεια από το τεχνικό τιμ.

Στα θετικά είναι οι επιστροφές των Δενδρινού και Σαραντόπουλου που εξέτισαν τις ποινές τους από τις κάρτες. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, μιας και δεν είναι ακόμα έτοιμος ο κυρίως αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Έκκληση προς το φίλαθλο κοινό της ομάδας απευθύνει η διοίκηση της ΑΕΜ, ώστε για ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι να γίνει ο δωδέκατος παίχτης και να μπορέσει να πάρει τους πολύτιμους 3 βαθμούς της νίκης που θα τις δώσουν μια βαθιά βαθμολογική ανάσα για την δύσκολη συνέχεια.

Μιχάλης Δημητρίου για το www.aitosports.gr