Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Δ. Σκούνας: "Δωρίσαμε το ματς στη Καλαμάτα"

Δηλώσεις την Δευτέρα το βράδυ στην εκπομπή "Όλα στη Φόρα" της τηλεόρασης BEST, στην Καλαμάτα και στον Σωτήρη Γεωργούντζο πραγματοποίησε και ο προπονητής της ΑΕ Μεσολογγίου, Δημήτρης Σκούνας.

Ο έμπειρος τεχνικός μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

Παίξαμε καλά και είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δωρίσαμε το παιχνίδι στην Καλαμάτα με τα λάθη που κάναμε. Προσπαθήσαμε και κρατήσαμε την Μαύρη Θύελλα μακριά από την εστία μας και δικαιούμασταν να κάνουμε εμείς πρώτοι το γκολ. Παρά το ότι τελικά δεχτήκαμε εμείς πρώτοι το γκολ, είχαμε τις ευκαιρίες αλλά τα λάθη μας έδωσαν τα γκολ στην Καλαμάτα. Εμείς δώσαμε τα γκολ στην Καλαμάτα που δεν έκανε κάποια ευκαιρία, εμείς είχαμε τις ευκαιρίες με τετ α τετ και το δοκάρι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, η Καλαμάτα εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και κέρδισε.

Στα παιχνίδια που είμαι στο Μεσολόγγι είχαμε κακές διαιτησίες. Και χθες ήταν κακός ο διαιτητής, με το παραμικρό έδινε φάουλ στην Καλαμάτα έξω από την περιοχή μας. Δεν έκανε ευκαιρίες η Καλαμάτα και δεν μπορούσε να μπει στην περιοχή μας και ο διαιτητής έδωσε φάουλ που δεν δίνονται.

Η ΑΕΜ έχει δύσκολο πρόγραμμα αλλά στις αρχές του δεύτερου γύρου αντιμετωπίζουμε ομάδες με ίδιους στόχους στην έδρα μας. Αν ενισχυθούμε μπορούμε να τα καταφέρουμε να καλύψουμε τη διαφορά. Ήδη μιλάμε με αρκετούς παίκτες αλλά υπάρχουν κάποιες δικλείδες στους κανονισμούς που μας δυσκολεύουν . Πιστεύω πως οι ομάδες χτίζονται το καλοκαίρι, εκεί γίνεται ο σχεδιασμός και αν γίνουν σωστές επιλογές το χειμώνα πας για μια δυο διορθωτικές κινήσεις.

Η Μαύρη Θύελλα μπορεί να καλύψει τη διαφορά, έχω κάνει πρωταθλητισμό σε πολλές ομάδες και τέτοιες διαφορές καλύπτονται. Χρειάζεται επιμονή και υπομονή. Είναι απώλεια ο Οντβόνγκ που είναι πληθωρικός παίκτης, ο προπονητής ξέρει γιατί έφυγε. Ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει την ομάδα, έχει ακόμα πολλά παιχνίδια το πρωτάθλημα.