Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Αυτή είναι ΑΕΜ!!!

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΜ για την 15η αγωνιστική που επιβλήθηκε με 2-1 στην έδρα της πρωτοπόρου(απέκτησε συγκάτοικο) μέχρι πριν λίγες ώρες του 4ου ομίλου ΑΕ Καραϊσκάκη.

Η ομάδα του Δημήτρη Σκούνα με πολύ καλή συνοχή σε όλες τις γραμμές κατάφερε να κρατήσει στο πρώτο ημίχρονο μακριά τους επιθετικούς των γηπεδούχων και με αντιθέσεις να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στην εστία του Καραγκούνη.

Στο 41΄ο πολύ κάλος και σταθερός σε όλο το παιχνίδι Βασίλης Μεταξούλης που έκανε και το ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕ Μεσολογγίου, θα εκμεταλλευτή την αδράνεια των αμυντικών να απομακρύνουν την μπάλα μέσα από την μεγάλη περιοχή και με σουτ στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Καραγκούνη θα κάνει το 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο θα ξεκινήσει με αλλαγή για τους Αρτινούς, στην θέση του Τσαλοκώστα θα περάσει ο Μαργαρίτης.

Στο 55΄θα έρθει η ισοφάριση για τους γηπεδούχους, ο Δενδρινός θα τραβήξει μέσα στην μεγάλη περιοχή τον Μπαλάφα όπως θα υποδείξει ο ρέφερι του παιχνιδιού κ. Αναστασίου και έχουμε το πέναλτι, με τον Γραβάνη από τα 11 βήματα να κάνει το 1-1.

Στο 64΄η ΑΕΜ θα πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ, ανατροπή του Τσιούνη από τον Κακαβά στην μεγάλη περιοχή με τον ρέφερι να καταλογίζει το πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Δενδρινός και θα κάνει το 2-1 υπέρ της ομάδας του.

Να σημειώσουμε ότι και οι δυο φάσεις των καταλογισμών των πέναλτι ξεσήκωσαν θύελλες διαμαρτυριών και από τις δυο ομάδες.

Από το σημείο αυτό και μετά όπως ήταν φυσιολογικό, η ομάδα της Άρτας πίεσε ώστε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες που όμως δεν θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο 84΄η ΑΕΜ θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσει τους 3 βαθμούς, ο Τσιούνης θα βγει σε θέση τετ–α–τετ απέναντι στον Καραγκούνη θα κάνει το πλασέ με τον τερματοφύλακα των Αρτινών να βγαίνει νικητής.

Στο 91΄ η ΑΕΜ θα μείνει με 10 παίκτες , ο Τσιούνης θα κάνει την προβολή από πίσω στον Χούσο με τον κ. Αναστασίου να δείχνει την απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι.

Το φιλμ του παιχνιδιού:

7΄ σουτ καβαλλάρη θα περάσει ψιλά άουτ.
11΄ φάουλ Σκερλετίδη θα μπλοκάρει εύκολα ο Ζέρβας.
16΄ Γραβάνης μεσα στην περιοχη σου κοντραρε
21΄ κυριακης σουτ δευτερο δοκαρι μπλοκαρε με διπλη προσπαθεια ο Ζέρβας
23΄ ευκαιρία για τους γηπεδούχους, ο Χούσος θα εκτελέσει το φάουλ ο Μπαλάφας θα πάρει την κεφαλιά, θα διώξει σε κόρνερ ο Ζέρβας.
28΄ πολύ καλή ευκαιρία για την ΑΕΜ, φάουλ Μιχαλόπουλου στην κάρδια της άμυνας, κεφαλιά Δενδρινού θα περάσει ελάχιστα άουτ.
33΄ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΜ, ο Τσιούνης στην αντεπίθεση μονοκόμματο σουτ μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Καραγκούνης.
41΄ γκοοολ για την ΑΕΜ, μπέρδεμα στην μεγάλη περιοχή του Καραϊσκάκη με τους αμυντικούς να μην μπορούν να απομακρύνουν την μπάλα, σουτ Μεταξούλη στο δεξί παραθυράκι του Καραγκούνη και 0-1.
55΄ γκολ,πέναλτι για τους γηπεδούχους, τράβηγμα από Δενδρινό στον Μπαλάφα, θα εκτελέσει ο Γραβάνης και θα κάνει το 1-1.
64΄ γκοοολ ,Πέναλτι για την ΑΕΜ, ανατροπή του Τσιούνη από τον Κακαβά μέσα στην μεγάλη περιοχή, θα το εκτελέσει ο Δενδρινός και θα κάνη το 1-2.
67΄σουτ του Μπαλάφα με διπλή προσπάθεια θα μαζέψει ο Ζέρβας.
71΄ φάουλ του Σκερλετίδη σε κόρνερ ο Ζέρβας.
74΄ σουτ του Παγώνη σε κόρνερ ο Ζέρβας.
77΄μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, πλασέ του Μπαλάφα διώχνει ο Τσιούνης πάνω στην γραμμή.
85΄ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΜ να τελείωση το παιχνίδι με τον Τσιούνη να χάνει μεγάλη ευκαιρία σε αντεπίθεση να κάνει το 1-3, το πλασέ θα απόκρουση ο Καραγκούνης.
91΄αποβολη για την ΑΕΜ, με τον Αναστασίου να δείχνει την απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα του Τσιούνη πάνω στον Χούσο.

ΑΕ Καραϊσκάκης: (Ηλίας Μαγκάκης) Καραγκούνης,Παπανίκου, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Κακαβάς, Τσαλοκώστας (46΄Μαργαρίτης), Κυριάκης (65΄ Παγώνης), Χούσος, Σκερλετίδης, Μπαλάφας, Γραβάνης.

ΑΕ Μεσολογγίου:(Δημήτρης Σκούνας): Ζέρβας, Μπούρος, Θεοδωρίδης (49΄Αρώνης), Καβαλλάρης, Μπαλαούρας, Δενδρινός Μιχαλόπουλος (72΄Νούλας), Ντζιμάνης, Τσιούνης, Νάκος, Μεταξούλης (92΄Ζέρβας).

Μιχάλης Δημητρίου