Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Μόνο νίκη!!!


Νίκη και μόνο νίκη επιζητεί στο αυριανό παιχνίδι απέναντι στη Βάρδας η ΑΕΜ. Χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και με όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεση του το τεχνικό τιμ στην αποστολή, η ΑΕΜ υποδέχεται αύριο το μεσημέρι στο ΔΑΚ Μεσολογγίου τον ΠΑΟ Βάρδας.

Οι παίκτες του Δημήτρη Σκούνα που το μεσημέρι της Παρασκευής πάτησαν μετά από πολύ καιρό τον κυρίως αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Μεσολογγίου λόγω συντήρησης που γινόταν, δούλεψαν πολύ σε θέματα τακτικής και πραγμάτων που προσπαθεί να περάσει το τελευταίο 20 ήμερο ο νέος τεχνικός.

Η προπόνηση του Σαββάτου με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τους κανονιέρηδες, πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο και περιελάμβανε τελειώματα και στημένες φάσεις.

Μετά την ολοκλήρωση αυτής, ανακοινώθηκε και η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι, που σε αυτή συμπεριελήφθη κανονικά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Δημήτρης Ζέρβας.

Δουλιώτης, Ζέρβας, Δενδρινός, Μπαλαούρας, Νούλας, Νάκος, Ξευγένης, Τσιούνης, Καβαλλάρης, Ντζιμάνης, Αρώνης, Αποστολόπουλος, Διαμαντόπουλος, Σαραντόπουλος, Θεοδωρίδης, Ανυφαντής, Μπούρος, Μιχαλόπουλος, Μπαλαφούτης.

Έκκληση στο κόσμο να βρεθεί για ακόμα μια φορά δίπλα στην ομάδα κάνει η διοίκηση της ομάδας, καθώς ο αυριανός αγώνας είναι μείζονος σημασίας και κομβικός για την συνεχεία του πρωταθλήματος.

Μιχάλης Δημητρίου για το www.aitosports.gr