Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014

Φασουλί το φασουλί γεμίζει το σακούλι!!!

Μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση από την ΑΕ Μεσολογγίου που εξαργυρώθηκε με τον βαθμό της ισοπαλία.

Ένα ισορροπημένο παιχνίδι από δυο ομάδες που μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία παρακολούθησαν το μεσημέρι της Κυριακής 300 φίλαθλοι που ποδοσφαίρου εκ των οποίων 200 εκδρομείς από το Μεσολόγγι.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό και για της δυο ομάδες με φάσεις εκατέρωθεν και με τους δυο τερματοφύλακες να φωνάζουν παρών όποτε χρειαστεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πρώτα 20 λεπτά οι φιλοξενούμενοι θα είναι ωσεί παρών στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να δημιουργήσουν δύσκολες καταστάσεις στα καρέ του Ζέρβα. Στο 62΄ η υπεροχή των γηπεδούχων θα μετουσιωθεί σε γκολ, σέντρα σουτ του Λιβάνη λάθος εκτίμηση από τον Ζέρβα με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Ο τεχνικός τον κανονιέρηδων Δημήτρη Σκούνας σε αυτό το σημείο θα κάνει την κίνηση ματ στο παιχνίδι προχωρώντας σε δυο αλλαγές στο παιχνίδι, με τους Αρώνη και Ζέρβα Ν. να βοηθούν στην αλλαγή της ροής του αγώνα.

Στο 79΄ ο Ατρόμητος θα μείνει με δέκα παίκτες, με τον Σιδέρης να αντικρίσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ πάνω στον Τσιούνη. Στο 84΄θα έχουμε την ισοφάριση για την ΑΕΜ, Ωραία ενέργεια του Λίτσου δίνει στον Καβαλλάρη, ο τελευταίος βγάζει ωραία σέντρα στον Τσιούνη και με κεφαλία στο πρώτο δοκάρι κάνει το 1-1.

Δυο ακόμα καλές ευκαιρίες για την ΑΕΜ στο διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι το τελικό σφύριγμα με τους Τσιούνη και Ζέρβα, με την μπάλα όμως να μην καταλήγει στα δίχτυα.

Το φιλμ του παιχνιδιού:
1′  Κοντινή προβολή του Πουλάκου ο Ζέρβας υποχρεώθηκε σε μεγάλη απόκρουση.
16′ Σέντρα Λιβάνη ο Θωνιάτης με κεφαλιά η μπάλα πέρασε άουτ.
19΄ Σουτ του Καβαλλάρη με την μπαλα να περναει αουτ.
44′ Διπλό σουτ του Τσιούνη μπλόκαρε δύσκολα ο Τζουραμάνης.
45′ Ο Λιβάνης έκανε το σουτ η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ζέρβα.

51΄ Γυριστό σουτ του Θωνιάτη έδιωξε ο Ζέρβας.
62΄ Γκολ για τον Ατρόμητο. Ο Μαντάς έβγαλε την μπαλιά στον Λιβάνη εκείνος σύγκλινε μέσα στην περιοχή έκανε σέντρα σουτ δεν το υπολόγισε σωστά ο Ζέρβας και 1-0…
79′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ και Τσιουνη αποβάλλεται ο Σιδέρης
84′ Γκοοοολ για την ΑΕΜ, Ωραία ενέργεια του Λίτσου δίνει στον Καβαλλάρη, ο τελευταίος βγάζει ωραία σέντρα στον Τσιούνη και με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι κάνει το 1-1...
92′ Πολύ καλό σουτ του Τσιούνη θα πέσει στην δεξιά γωνία του ο Τζουραμάνης και θα διώξει σε κορνερ.
93΄ Πάσα του Δενδρινού στον Ζέρβα, σουτ του τελευταίου με την μπαλα και ενώ έχει πορεία προς τα δίχτυα να κοντράρει σε σώμα αμυντικού και να απομακρύνεται.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧ: (Γ. Τόγας) Τζουραμάνης, Λιβάνης, Σιδέρης, Θ. Βέρρας (38′ λ.τ. Ζέλιος), Παπαδόπουλος, Θωνιάτης, Πουλάκος, Ν. Τρίγκας, Σαμπανέϊ (78′ Λαφύρης), Γκάτσης, Μαντάς (58′ Ντόμας).

ΑΕ ΜΕΣΟΛΛΟΓΙΟΥ: (Δ. Σκούνας) Δ. Ζέρβας, Μπαλαούρας, Ανυφαντής, Καβαλλάρης, Λίτσος, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (85΄Ζαχαράκης), Ντζιμάνης, Τσιούνης, Νάκος (74′ Ν. Ζέρβας), Μεταξούλης (67΄Αρώνης).

Μιχάλης Δημητρίου