Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Συνεχίζει ακάθεκτη!!

Παίζοντας ψυχωμένα και με σωστή τακτική η «Κυρία» πήρε τρεις ακόμα πολύτιμους βαθμούς νικώντας με 3-1 τον Παναρκαδικό και συνεχίζει την τιτάνια προσπάθεια προς την σωτηρία. Η ΑΕΜ είχε πολλούς παίχτες σε καλή μέρα και παρά το ότι στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε από δυνάμεις, πάλεψε ως το τελευταίο δευτερόλεπτο τον αγώνα και δίκαια πήρε την μεγάλη νίκη απέναντι σ’ ένα καλογυμνασμένο αντίπαλο. 

Το γκολ του Μιχαλόπουλου από τα αποδυτήρια, έδωσε καλή ψυχολογία στους παίχτες μας και άνοιξε τον δρόμο για την επικράτηση. Το γκολ του Καβαλλάρη στο 43΄ όρισε αφεντικά του αγώνα τους Κανονιέρηδες, αφού στο δεύτερο ημίχρονο παρά την μείωση στο σκορ από τους Τριπολιτσιώτες, η ΑΕΜ έχασε πολλές ευκαιρίες να καθαρίσει τον αγώνα. 

Οι Ζέρβας, Καβαλλάρης, Μιχαλόπουλος, Τσιούνης και Σαραντόπουλος ήταν οι κορυφαίοι, χωρίς να υστερήσει κάποιος, ενώ από τον Παναρκαδικό ξεχώρισαν οι Μανέλης, Αρδάμης, Σαλαπάτας και Κάδας, ενώ καλή παρουσία είχε και ο Μάνος που μπήκε στο β΄ ημίχρονο. Την επόμενη Κυριακή η ΑΕΜ πηγαίνει στην Πάτρα για το διπλό προκειμένου να δώσει νέα προοπτική στην υπόθεση σωτηρία.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

4΄ Ψηλοκρεμαστή μπαλιά του Καβαλλάρη στον κενό χώρο, άψογο κοντρόλ του Μιχαλόπουλου, εξαιρετικό πλασέ στην αριστερή γωνία του Μανέλη και 1-0!
7΄ Σέντρα-σουτ του Σαραντόπουλου, ο Μανέλης με τα ακροδάχτυλα έδιωξε σε κόρνερ.
13΄ Κίτρινη κάρτα στον Δήμο(Παναρκαδικός) για σκληρό φάουλ στον Σαραντόπουλο.
14΄ Σέντρα του Κυριακόπουλου, ωραίο κοντρόλ του Σαλαπάτα, αλλά ο Ζέρβας απέκρουσε σωτήρια το σουτ.
16΄ Γρήγορη αντεπίθεση της ΑΕΜ ο Σαραντόπουλος έβγαλε ωραία σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Τσιούνη πέρασε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μανέλη.
25΄ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Σαλαπάτα έξω από την περιοχή του Ζέρβα δεν ανησύχησε τον γκολκίπερ της ΑΕΜ.
26΄ Από λάθος του Δενδρινού ο Κάδας βρέθηκε απέναντι από τον Ζέρβα, που παραχώρησε με τα πόδια κόρνερ.
30΄ Κίτρινη κάρτα στον Λίτσο(ΑΕΜ) για διαμαρτυρία.
43΄ Φάουλ του Μιχαλόπουλου από δεξιά, ο Καβαλλάρης πήδηξε πιο ψηλά από τους αμυντικούς του Παναρκαδικού και με κεφαλιά έκανε το 2-0!

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

47΄ Γέμισμα του Μπεντεβή, ωραίο εναέριο κοντρόλ του Μάνου, αλλά η κεφαλιά του πέρασε μακριά από τα δοκάρια της ΑΕΜ.
51΄ Ο Αρδάμης έκανε ωραία προσπάθεια από αριστερά αλλά το χλιαρό σουτ εξουδετέρωσε εύκολα ο Ζέρβας.
52΄ Πολύ καλή προσπάθεια του Τσιούνη από αριστερά, έβγαλε την μπαλιά στο ύψος της περιοχής, αλλά το μονοκόμματο σουτ του Σαραντόπουλου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μανέλη.
56΄ Φάουλ από το κέντρο με τον Μπεντεβή, ο Αρδάμης έπιασε κακή κεφαλιά, άουτ.
59΄ Ο Κάδας έβγαλε στ΄ αριστερά στον Μπούτα, αυτός έκανε το σουτ, αλλά απέκρουσε ο Ζέρβας.
61΄ Φάση διαρκείας στα καρέ της ΑΕΜ με τον Ζέρβα ν’ αποκρούει στο «Γ» του από εκτέλεση κόρνερ, αφού ο αέρας έστελνε την μπάλα μέσα. Ο ι αμυντικοί έδιωξαν στη συνέχεια απρόσεκτα, έγινε η σέντρα αλλά και πάλι ο Ζέρβας μπλόκαρε προ του Σαλαπάτα.
65΄ Φάση διαρκείας στα καρέ του Παναρκαδικού αυτή τη φορά, Τσιούνης και Μεταξούλης έκαναν σουτ που κοντραρίστηκαν με κέρδος ένα κόρνερ.
67΄ Ο Ανυφαντής έκλεψε πιέζοντας την μπάλα από αριστερά, έκανε το γύρισμα αλλά το σουτ του Τσιούνη κοντραρίστηκε και απομάκρυναν οι αμυντικοί.
69΄ Οργανωμένη επίθεση της ΑΕΜ με τον Τσιούνη, παρά το στενό μαρκάρισμα του Πετρόπουλου, να τροφοδοτεί τον Μιχαλόπουλο, αυτός δεξιότερα στον Μεταξούλη που έκανε δυνατό σουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μανέλη.
70΄ Φάουλ από την σέντρα του γηπέδου για τον Παναρκαδικό, κοιμήθηκε η άμυνα της ΑΕΜ, ο Σαλαπάτας έκανε εύκολα την κοντινή καρφωτή στην δεξιά γωνία του Ζέρβα, που έπεσε αλλά δεν αποσόβησε το 2-1!
71΄ Γρήγορη αντεπίθεση της ΑΕΜ, ο Μεταξούλης αφύλακτος απέναντι στον Μανέλη, αντί για σουτ έκανε ντρίπλα στον Κωστάκη και όταν σούταρε οι αμυντικοί κόντραραν το σουτ.
76΄ Μακρινό γέμισμα από δεξιά, η μπάλα πήρε τροχιά προς το «Γ» της ΑΕΜ, αλλά ο Ζέρβας τινάχτηκε και απέκρουσε.
80΄ Γέμισμα του Μπούτα από αριστερά, ο Πετρόπουλος Ευγ. έκανε συρτό μονοκόμματο διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
84΄ Σουτ από μακρινή απόσταση από τον Κάδα, η μπάλα απελπιστικά άουτ.
85΄ Δυναμική προσπάθεια του Μιχαλόπουλου από αριστερά, ο Τσιούνης από τον άξονα το σουτ, έπεσε και μπλόκαρε ο Μανέλης.
87΄ Ο Α΄ Βοηθός έκοψε λανθασμένα ως οφσάιντ τον Μιχαλόπουλο, που βρισκόταν …κάτω από την σέντρα!
89΄ Σέντρα του Τσιούνη από αριστερά ο Καβαλλάρης κέρδισε στον αέρα τον Τερματοφύλακα του Παναρκαδικού, αλλά ο Μπούτας έδιωξε σε κόρνερ πάνω στη γραμμή.
90΄ Ο Μιχαλόπουλος πήρε ωραία μπαλιά στον κενό χώρο και αριστερά, έκανε το γύρισμα στο σημείο του πέναλτι και ο επερχόμενος Τσιούνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μανέλη γράφοντας το 3-1!
Κακή σε βάρος της ΑΕΜ-για άλλη μια φορά-η διαιτησία, αφού ο κ. Στεφάνου(Θεσπρωτίας)    επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των παιχτών του Παναρκαδικού, σφύριζε με το παραμικρό εναντίον της ΑΕΜ, ενώ οι βοηθοί Παπαδημητρίου-Θανασιάς(Ηπείρου) δεν έβλεπαν και δεν άκουγαν. Μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο ο Μπεντεβής βλαστήμησε την Παναγία στον Σαραντόπουλο για ένα φάουλ! Το άκουσε όλη η κερκίδα, αλλά όχι ο διαιτητής…

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ζέρβας, Μπαλαούρας, Ανυφαντής, Καβαλλάρης(92΄ Ζέρβας), Λίτσος, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Αρώνης, Τσιούνης, Σαραντόπουλος, Μεταξούλης.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Μανέλης, Πετρόπουλος, Μπούτας, Κωστάκης, Μπεντεβής, Αρδάμης, Σταθουλόπουλος, Δήμος, Σαλαπάτας, Κάδας, Κυριακόπουλος.