Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

'Αδικο για την ΑΕΜ το 1-1..

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το παιχνίδι της ΑΕΜ με τον Παναργειακό. Μπροστά σε 1200 και πλέον φιλάθλους μια δυνατή και ψυχωμένη ΑΕΜ, απέδειξε άλλη μια φορά ότι δεν έπρεπε να παλεύει για την σωτηρία, αλλά να πρωταγωνιστεί! Με την διαιτησία να βάζει άλλη μια φορά το χέρι της(της αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλτι), η "Κυρία" δεν πήρε για πολλοστή φορά αυτό που δικαιούταν. 

Είχε τις ευκαιρίες, είχε τις φάσεις, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στο πλεχτό. Σ' αυτό συνετέλεσε και ο τερματοφύλακας του Παναργειακού(πρώην του Παναυπλιακού), που με τις αποκρούσεις του στέρησε από του Κανονιέρηδες δύο πολύτιμους βαθμούς. Δεν υπήρξε υστερήσας στην ΑΕΜ, ήταν όλοι λιοντάρια!

Συγκλονιστικοί καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οι οργανωμένοι της ομάδας (αποθέωσαν έναν έναν τους ποδοσφαιριστές κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο) ενώ έδωσαν ραντεβού για το εκτός έδρας παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής στο γήπεδο της Αχαϊκής.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
6΄-7΄ Δύο απανωτά κόρνερ για την ΑΕΜ πέρασαν ανεκμετάλλευτα.
12΄ Ο Καπλατζής από αριστερά πιεζόμενος απόν Μπαλαούρα έκανε την παράλληλη σέντρα, αλλά δεν είχε ακολουθήσει κανένας συμπαίκτης του.
15΄ Φάουλ με τον Μιχαλόπουλο, άσχημα χτυπημένο, άουτ.
17΄ Σέντρα του Καβαλλάρη από δεξιά, δεν μπόρεσε ο Τσιούνης την κεφαλιά, σιγανό πλασέ του Μιχαλόπουλου εύκολα ο Κατσαούνης.
18΄ Ο Καπλατζής βρήκε χώρο στην γωνία της περιοχής, έκανε το συρτό σουτ, μπλόκαρε εύκολα ο Ζέρβας.
20΄ Κάθετη μπαλιά του Νάκου, βγήκε και μπλόκαρε ο Κατσαούνης προ του Τσιούνη.
25΄ Ωραία σέντρα του Μιχαλόπουλου από δεξιά, βγήκε ψηλά και μπλόκαρε ο Κατσαούνης.
27΄ Νέα σέντρα του Νάκου και πάλι ο Κατσαούνης βγήκε και καθάρισε.
28΄ Εντονη παρουσία του Παναργειακού στην περιοχή της ΑΕΜ, αλλά τα σουτ βρήκαν στα σώματα των αμυντικών.
39΄ Καλό σουτ του Καβαλλάρη έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα να πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
40΄ Με τακουνάκι ο Μιχαλόπουλος έβγαλε τετ α τετ τον Τσιούνη, αλλά ο βοηθός έδειξε οφσάιντ.
42΄ Κόρνερ για την ΑΕΜ από δεξιά για την ΑΕΜ, έδιωξε ο Κατσαούνης με γροθιές, σουτ από τον Αρώνη στα σώματα.
44΄ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΜ, όταν ο Μπαλαούρας κέρδισε δυναμικά την μπάλα στο χώρο του κέντρου, προχώρησε από δεξιά, έκανε ωραία σέντρα, ο Μεταξούλης έπιασε το σουτ, αλλά ο Κατσαούνης έκανε καταπληκτική απόκρουση σε κόρνερ. Άουτ έδειξε ο βοηθός!

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
47΄ Φάουλ από δεξιά για τον Παναργειακό με τον Σιώκο, έδιωξε έγκαιρα με το κεφάλι ο Μπαλαούρας.
51΄ Ο Καπλατζής μπήκε ταχύτατα από αριστερά, έβγαλε φαρμακερή σέντρα, αλλά ο Λίτσος απομάκρυνε προ του Σπανού.
56΄ Ο Καπλατζής βρήκε χώρο έξω από την περιοχή της ΑΕΜ και μ’ ένα ξερό σουτ, άφησε άγαλμα τον Ζέρβα, κάνοντας το 0-1.
59΄ Γέμισμα στη μεγάλη περιοχή από τον Μιχαλόπουλο ο Παπαϊωάννου άπλωσε το χέρι κόβοντας την μπάλα μπροστά στα μάτια του διαιτητή, που έδειξε «παίζετε» ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από παίκτες και φιλάθλους.
61΄ Σέντρα του Τσιούνη από αριστερά μετά από κόρνερ, μόνος του στο σημείο του πέναλτι ο Μεταξούλης, άργησε το σουτ χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.
65΄ Μακρινό σουτ του Παπαϊωάννου, ο Ζέρβας με διπλή προσπάθεια έδιωξε σε κόρνερ.
67΄ Μακρινό σουτ του Αγγελόπουλου, μπλόκαρε ο εύκολα Ζέρβας.
69΄ Φάουλ από δεξιά για τον Παναργειακό με τον Κουτσοδήμο, πέρασε απ’ όλους η μπάλα, στην απέναντι πλευρά γύρισμα του Αγγελόπουλου, σουτ του Καπλατζή, στην εξωτερική μεριά των διχτύων της ΑΕΜ.
76΄ Φάουλ από δεξιά για την ΑΕΜ με τον Μπαλαούρα, βγήκε άλλη μια φορά έγκαιρα ο Κατσαούνης και έδιωξε.
81΄ Σέντρα του Νεκτ. Ζέρβα από δεξιά, κεφαλιά του Τσιούνη λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παναργειακού.
85΄ Καλοτυπωμένο φάουλ του Νεκτ. Ζέρβα στην καρδιά της άμυνας του Παναργειακού, ο Καβαλλάρη έκανε την δυνατή κεφαλιά ο Κατσαούνης έπεσε στην αριστερή του γωνία αλλά δεν πρόλαβε να μπλοκάρει την μπάλα πριν περάσει την γραμμή του τέρματός του, 1-1.
87΄ Σέντρα του Καβαλλάρη, κεφαλιά του Τσιούνη μπλόκαρε ο Κατσαούνης.
89΄ Σέντρα του Σαραντόπουλου από αριστερά , κεφαλιά από τον Καβαλλάρη μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Κατσαούνης.
90΄ Κακή συνεννόηση των αμυντικών της ΑΕΜ ο Αγγελόπουλος κέρδισε την μπάλα, αλλά έκανε βιαστικό σουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ζέρβα.
91΄ Φάουλ σε πλεονεκτική θέση για την ΑΕΜ. Ο Νεκτ. Ζέρβας, πέρασε την μπάλα από το τείχος, αλλά ο Κατσαούνης έκανε την απόκρουση του αγώνα, διώχνοντας σε κόρνερ.

Άλλη μια εχθρική διαιτησία σε βάρος της ΑΕΜ, με τον κ. Μπλούνα να δίνει ανάποδα φάουλ και να αγνοεί άλλα, ενώ δεν έδωσε την εσχάτη των ποινών σε καθαρή απόκρουση με το χέρι. Χωρίς ουσιώδη λάθη οι δύο βοηθοί Καραγιάννης και Μπούνος.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ε. Μεσολογγίου: (Δημήτρης Σκούνας) Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Ανυφαντής, Καβαλλάρης, Λίτσος, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (59΄ Σαραντόπουλος), Ντζιμάνης, Τσιούνης, Νάκος (55΄ Ζέρβας Ν), Μεταξούλης (71΄ Αρώνης).
 
Παναργειακός: (Μπλένταρ Κόλα) Κατσαούνης, Ζίου, Φλώρος, Μπόμπος, Φιλής, Παπαϊωάννου, Αγγελόπουλος, Λουμπουρδέας, Σπανός (58΄ Μαρίνης), Σιώκος (65΄ Κουτσοδήμος), Καπλατζής (82΄ Τριμπόνιας).