Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Μπορούσε τη νίκη!!

Μοιράσθηκαν τους βαθμούς και τις εντυπώσεις Αχαϊκή και ΑΕΜ, καθώς έμειναν στο 1-1, ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Είναι χαρακτηριστικό ότι το παιχνίδι παρακολούθησαν 500 άτομα εκ των οποίων οι 200 ήταν φίλαθλοι της ΑΕΜ, χωρίς να λείψουν τα επεισόδια πριν από την έναρξη του αγώνα.

Μάλιστα επενέβη η αστυνομία και αναγκάσθηκε να ρίξει χημικά προκείμενου να αποκαταστήσει την τάξη. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο θα μπορούσαμε να πούμε.. 

Η ΑΕΜ καλύτερη στο πρώτο μέρος θα καταφέρει να προηγηθεί στο σκορ στο 30΄, όταν ο Τσιούνης
από πλάγια θέση θα πιάσει το σουτ και θα κάνει το 0-1.

45′ Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΜ με τον Δενδρινό να διπλασιάσει τα τέρματά της ομάδας του, σε τετ α τετ που είχε με τον Δρακόπουλο με τον πορτιέρο της Αχαϊκής να κάνει μεγάλη απόκρουση.

Η ισοφάριση ήρθε στο 52΄ όταν ο Αγγελόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έχασαν 2 καλές ευκαιρίες με τον Καζατζή στο 64΄ και 72΄.

Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΜ με τον Τσιούνη στο 88΄, καλοχτυπημένο φάουλ από δεξιά με τον Ζέρβα Ν, κεφάλια του αφύλακτου Τσιούνη με την μπάλα να παίρνει μια περίεργη τροχιά και να καταλήγει λίγα εκατοστά έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Δρακόπουλου.

Τέλος στο 91΄ θα αποβληθεί ο Χατζηκοσμάς, που είχε μπει στο παιχνίδι πριν από δύο λεπτά, με απ’ ευθείας κόκκινη, για αγκωνιά εκτός φάσεις στον Μπαλαούρα.

Καλός ο Αθηναίος διαιτητής Ευαγγέλου.

ΑΧΑΪΚΗ : Δρακόπουλος, Νικολόπουλος, Μπουρδανιώτης, Λαμπρόπουλος, Διακάτος (46΄ Μπεκίρης), Τόγιας (78΄ Ντάζος), Καζατζής (89΄ Χατζηκοσμάς), Γεωργίου, Αγγελόπουλος, Αποσκίτης, Σπανός.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ : Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Ανυφαντής, Καβαλλάρης, Λίτσος, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (65΄ Σαραντόπουλος), Ζαχαράκης, Τσιούνης, Νάκος (87΄ Ζέρβας Ν.), Μεταξούλης (76΄ Αρώνης).