Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Μαγική βραδιά...αλά ΑΕΜ

Μέσα σε γιορτινό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή των φιλάθλων της ομάδας, έγινε ο Ετήσιος χορός της ΑΕΜ στο «Ραδιομέγαρο». Το κλίμα ήταν πολύ καλό μετά και την εξάρα επί του Πανόπουλου νωρίς το απόγευμα.
Παραβρέθηκαν πολλοί επόμενοι Μεσολογγίτες μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου κ. Παν. Κατσούλης, οι Αντιδήμαρχοι Κοταντάκης και Καρατσόλης ο προεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Κασσαβέτης , σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΜ, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ κ. Τάκης Παπαχρήστος, ο Πρόεδρος του Ομήρου Νεοχωρίου , ο Πρόεδρος του «Χαρίλαου Τρικούπη» κ. Δημ. Ρεπάσος, οι ποδοσφαιριστές, ο Προπονητής της ΑΕΜ κ. Σκούνας, υποψήφιοι Δήμαρχοι στις επικείμενες εκλογές, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και απλοί φίλαθλοι.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΑΕΜ κ. Διονύσιος Βισβίκης κάλεσε τον κόσμο να συνεχίσει και να εντείνει την συμπαράστασή του στην ομάδα και τόνισε την πίστη του ότι η ομάδα μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία και ότι του χρόνου θα κοιτάξει ψηλότερα.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η ομιλία του Δημάρχου κ. Κατσούλη, που τόνισε ότι η περιοχή μπορεί και του χρόνου η πόλη μπορεί να έχει δύο ομάδες στη Γ΄ Εθνική, με την παραμονή της ΑΕΜ και την άνοδο του Ομήρου. Μόνο που για να γίνει αυτό χρειάζεται οι δύο ομάδας να έχουν και την υλική συμπαράσταση των φιλάθλων.

Το κλου της βραδιάς ήταν η παρουσίαση ενός βίντεο με σύνοψη της Ιστορίας της ΑΕΜ, που επιμελήθηκε ο κ. Μιχάλης Κιτσινέλης και δημιούργησε ο γιός του Σπύρος Κιτσινέλης.

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε εξέχοντα στελέχη της γαλανόλευκης ομάδας.

Τιμήθηκαν: οι πρ. Πρόεδροι Χρήστος Πέτρου, Γιάννης Σπανός, Βασίλης Μπλίκας και Γιώργος Σαρτζής, οι παράγοντας Λάκης Φούντας και Λάμπρος Μπαλαούρας, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Γιώργος Ζήκος, Γιώργος Χρήστου, Βαλάντης Ζώης και Θανάσης Μέντας, οι αριστούχες μαθήτριες και στελέχη της Γυναικείας ομάδας Μαρία Καπνίση και Μαρία Χονδρού και οι αριστούχοι μαθητές της Ακαδημίας της ΑΕΜ Ρούσσης, Καλαμάκης, Ράπτης, Σταμάτης και Μπλαχούρας.

Ακολούθησε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ενώ έγινε και λαχειοφόρος με πολλά δώρα.

Την όλη εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε ο κ. Μιχάλης Κιτσινέλης.