Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Συνεχίζει ακάθεκτη η ΑΕΜ!!

Την νίκη που τον διατηρεί για ακόμα μια αγωνιστική σε τροχιά παραμονής πήρε το μεσημέρι της Κυριακής η ΑΕ Μεσολογγίου απέναντι στον Άρη στο Αιτωλικό. Πολύ καλό παιχνίδι κατά διαστήματα και από τις δυο ομάδες, με φάσεις εκατέρωθεν και μπροστά σε 500 περίπου φιλάθλους του αιτωλοακαρνάνικου ποδοσφαίρου.
 
Λιγοστές οι φάσεις στο παιχνίδι, με την ΑΕΜ να καταφέρνει δυο εξ αυτών να τις μετουσιώσει σε γκολ με τις δυο αλλαγές του Δημήτρη Σκούνα στο δεύτερο μέρος, στο 70΄με τον Μεταξούλη, και στο 93΄με τον Σαραντόπουλο μετά το λάθος Πατσέα και του Ρόκκου.

*Το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του ο Βασίλης Μεταξούλης θέλησε να το αφιερώσει στον αδικοχαμένο φίλο του Αντώνη Κουγιαννό που έχασε πριν λίγες μέρες τη μάχη για την ζωή.

Το φιλμ του παιχνιδιού:
12΄ Σουτ του Μπαλαούρα με τον Ρόκκο εξουδετερωμένο , με τους αμυντικούς να διώχνουν πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα.
16΄ Φαουλ για την ΑΕΜ από δεξιά με τον Νάκο, ψιλότερα απ όλους θα πάρει την κεφαλιά ο Λίτσος με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα , το γκολ δεν θα μετρήσει καθώς ο δεύτερος βοηθός θα υποδείξει τον παίκτη του Μεσολογγίου σε θέση οφσάιντ. Έντονες οι διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.
18΄ Φάουλ με τον Χοδρογιάννη για τους γηπεδούχος, κεφαλιά του Μπαρμπαρούση με τον Ζέρβα Δ. να μπλοκάρει.
19΄ Σέντρα σουτ του Καβαλλάρη θα περάσει παράλληλα με την εστία του Ρόκκου, με τους Μιχαλόπουλο και Τσιούνη να μην προλαβαίνουν να κάνουν την προβολή.
20΄ Δυνατο σουτ του Κολοβάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Ζέρβας Δ. να πέφτει και να διώχνει.
25΄ Αντεπίθεση για του γηπεδούχος με τον Γαβρίνα, θα προλάβει και θα απομακρύνει με υπερπροσπάθεια (τάκλιν) σε κόρνερ ο Ανυφαντής.
29΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νάκου, θα πέσει και θα διώξει σε κόρνερ ο Ρόκκος.
33΄ Σουτ του Καβαλλάρη θα αποκρούσει ο Ρόκκος.
46΄ Αλλαγή για την ΑΕΜ, έξω ο Αρώνης μέσα ο Σαραντόπουλος.
59΄ Αλλαγή για τον Άρη, έξω ο Μπερερής μέσα ο Βαλμάς.
63΄ Αλλάγη για την ΑΕΜ, έξω ο Μιχαλόπουλος μέσα ο Μεταξούλης.
68΄ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την ΑΕΜ, μέσα ο Ζέρβας Ν. έξω ο Νάκος.
70΄ Γκοολ για την ΑΕΜ, φάση διαρκείας στα καρέ του Ρόκκου, με τον Ζέρβα Ν να κάνει το σουτ, η μπάλα θα κοντράρει σε σώματα αμυντικών και θα στρωθεί στον αφύλακτο Μεταξούλη, σουτ του τελευταίοι θα νικήσει τον Ρόκκο κάνοντας το 0-1.
78΄ Δεύτερη αλλαγή για τον Άρη, στην θέση του Χονδρογιάννη θα περάσει ο Τουρλίδας.
87΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη σε σουτ του Γαβρίνα με τον Ζέρβα Δ. να κάνει την απόκρουση του αγώνα και να κρατάει το 1-0 υπέρ της ομάδας του.
87΄ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ με τον Σαραντόπουλο, σουτ του τελευταίου με τον Ρόκκο να μπλόκαρε την μπάλα με διπλή προσπάθεια.
88΄ Σουτ του Γαβρίνα μάσα από την μικρή περιοχή και πλαγιά, με την μπάλα να περναει άουτ.
88΄Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Άρη, στην θέση του Κολοβάκη θα περάσει ο Πατσέας.
93΄ Γκοολ για την ΑΕΜ, λάθος συνεννόηση Πατσέα και Ρόκκου, με τον Σαραντόπουλο να κλέβει την μπάλα και να πλασάρει σε κενή εστία γράφοντας το τελικό 0-2.

Άρης Αιτωλικού: (Λάκης Παπαχρήστος) Ρόκκος, Χονδρογιάννης (78΄Τουρλίδας), Κολοβάκης, Σωτηρόπουλος, Καλοκαίρης (88΄Πατσέας), Μπερερής (59΄Βαλμάς), Καβαλιέρης, Γρηγοριάδης, Γαβρίνας, Μακρής, Μπαρμπαρούσης.
 
ΑΕ Μεσολογγίου: (Δημήτρης Σκούνας) Ζέρβας Δ, Ζαχαράκης, Ανυφαντής, Καβαλλάρης, Λίτσος, Μπαλαούρας, Μιχαλόπουλος (63΄Μεταξούλης), Ντζιμάνης, Τσιούνης, Νάκος (68΄ Ζέρβας Ν), Αρώνης (46΄Σαραντόπουλος).
 
Μιχάλης Δημητρίου