Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Απο τη κόλαση..στο παράδεισο!!!

Γι αυτό το ποδόσφαιρο αποκαλείται ο βασιλιάς των σπορ.. Επτά λεπτά ήταν αρκετά για την ΑΕ Μεσολογγίου να βρεθεί από την κόλαση στον παράδεισο. Τι κι αν βρέθηκαν από το πουθενά πίσω στο σκορ πολύ νωρίς στο 16΄, όλο το δεύτερο ημίχρονο θα διεξαχθεί κάτω από συνεχή βροχόπτωση, στο 75΄θα υπάρξει δεκάλεπτη διακοπή, στο 97΄θα μείνει με παίκτης λιγότερο.

Παρ όλα αυτά, ναι η ΑΕΜ κατάφερε χάρη στα ψυχικά αποθέματα όλων των παικτών και των φιλάθλων (πάντα θα υπάρχουν αυτοί οι 10-15 δεν είναι παραπάνω που τα ξέρουν όλα) να βγει νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο, με τους 3 βαθμούς που της δίνουν οξυγόνο για την πολύ δύσκολη συνέχεια.

Το φιλμ του αγώνα και τα γκολ: 

8΄απευθειας εκτέλεση φάουλ για την Κόρινθο με τον Χαρίτο, με την μπάλα να περναει άουτ. 
9΄πολύ καλό σουτ του Τσίουνη, με τον Κόντη με δυσκολία να διώχνει σε κόρνερ. 
16΄γκολ για τον ΠΑΣ, ατομική ενέργεια από τον Μπεχλή, σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή και 0-1. 
39΄σουτ Καβαλλάρη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Κόντη για ακόμα μια φόρα να διώχνει σε κόρνερ. 
45΄σουτ Κερμενίδη με την μπάλα να περναει αυτό από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ζέρβα. 
48΄σουτ για τον ΠΑΣ με τον Κερμενίδη, σε κόρνερ ο Ζέρβας. 
56΄ομορφη κάθετη πάσα του Μιχαλόπουλου με αποδέκτη τον Τσιούνη, θα προλάβει και θα απομακρύνει ο Κόντης. 
57΄σεντρα σουτ από τον Κερμενίδη, θα διώξει με γροθιές ο Ζέρβας. 
58΄κεφαλια του Διαμαντόπουλου θα περάσει άουτ. 
61΄ακομα μια κάθετη πάσα για τον Τσιούνη, με τον Κόντη να διώχνει με κεφαλιά. 
63΄τεραστια ευκαιρία για την ΑΕΜ, γυριστό σουτ από τον Τσιούνη από πλάγια θέση, η μπάλα θα βρει σε αμυντικό και θα πάρει τροχιά προς το «γαμα» της εστίας, με τον Κόντη να διώχνει εκπληκτικά σε κόρνερ. 
72΄βολε του Καβαλλάρη σε κόρνερ ο Κόντης. 
75΄δοκαρι για την ΑΕΜ με τον Νάκο να κάνει απο δεξιά σέντρα σουτ, ο Κόντης θα βρει όσο χρειάζεται την μπάλα, ώστε να βρει στο κάθετο δοκάρι με τους αμυντικούς να απομακρύνουν. 
76΄δεκαλεπτη διακοπή λογω κροτίδων και κάποιων μικρό εντάσεων στην κερκίδα, με το διαιτητικό τρίο να αποσύρεται στα αποδυτήρια. 
97΄αποβολη του Δενδρινού με απευθείας κόκκινη κάρτα λογω έντονου διαλόγου που θα έχει με την κερκίδα, με δέκα για το υπόλοιπο η ΑΕΜ. 
99΄γκοοοοολ για την ΑΕΜ, καλοζυγισμένη σέντρα από δεξιά του Φιλάι στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Τσιούνη και 1-1, μέσα σε εντόνους πανηγυρισμούς. 
106΄γκοοολ γκοοολ γκοοολ για την ΑΕΜ, γέμισμα από τον Ανυφαντή στην αντίπαλη περιοχή, πρώτη κεφαλιά του Λίτσου που θα βρει μόνο του αφύλακτο τον Μιχαλόπουλο, κεφαλιά του τελευταίου και 2-1 μέσα σε ντελίριο πανηγυρισμών από παίκτες φιλάθλους.

Τέλος του παιχνιδιού με τις εικόνες να μιλάνε από μόνες τους, παίκτες φίλαθλοι, προπονητές, διοίκηση ένα κουβάρι με κάποιους να ξεσπούν σε λυγμούς και κλάματα από την υπερπροσπάθεια.

Καλή η διαιτησία των κ.κ Κατσικογιάννη – Καραλή – Σιαμέτη του συνδέσμου Ηπείρου.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Πετσίνης – Χρήστου) Ζέρβας Δ, Θεοδωρίδης, Ανυφαντής, Καβαλλάρης, Λίτσος, Δενδρινός, Μεταξούλης (53΄Μιχαλόπουλος), Αρώνης (65΄Φιλάι), Τσιούνης, Νάκος (91΄Ζέρβας Ν), Σαραντόπουλος.

ΠΑΣ Κορίνθου: (Γεωργούλης) Κόντης, Κουλός, Ντερτιλής, Τσάτσος, Τζωρμπατζίδης, Χαρίτος, Μπεχλής (55΄Διαμαντόπουλος), Τσίτσης, Καφαντάρης, Κερμενίδης (70΄Λούβρης), Αμπαδιωτάκης (91΄Καρβούνης).

Μιχάλης Δημητρίου