Πέμπτη 14 Αυγούστου 2008

Νίκησε και στο Παναιτώλιο η ΑΕΜ

Συνεχίζοντας τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας της, η ΑΕΜ πέρασε νικηφόρα και από το Παναιτώλιο, κερδίζοντας με 2-0 τον πολύ αξιόλογο και μαχητικό Ολυμπιακό. Παίζοντας πάλι σε ξερό γήπεδο και με πολλές απουσίες στην ενδεκάδα, κατάφερε με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, να κερδίσει, δείχνοντας ότι τίποτα δεν την σταματά.Έτσι έστειλε και πάλι αισιόδοξα μηνύματα στους φιλάθλους του Μεσολογγίου, που έχουν αρχίσει να βρίσκουν ξανά την πίστη τους στην ομάδα μας.Το σκορ άνοιξε στο 17΄ με ωραία κεφαλιά ο Γαβρίνας. Μ' αυτό το σκορ έκλεισε και το ημίχρονο, μια και παρά τις προσπάθειες που έγιναν εκατέρωθεν, δεν επιτεύχθηκαν άλλα τέρματα.Στο β' ημίχρονο η ΑΕΜ δεν άφησε περιθώρια ανατροπής του σκορ από τον Ολυμπιακό και μάλιστα έκανε στο 61΄ και το 2-0, με ωραίο διαγώνιο σουτ του Μπαλάφα.Όπως μας δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΜ, Γιάννης Γουλής, έμεινε πολύ ευχαριστημένος με την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίχτες του, απέναντι σε μια ομάδα σκληροτράχηλη και δυνατή, που φέτος μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΕΜ:
Ζέρβας Δ., Μπαλάφας, Σαμαράς, Αϊδονόπουλος, Πασπαλιάρης Γ., Καρανίκας, Γαβρίνας, Καρέτσος(66΄ Τσαλαφούτας), Κράνης Ν.(53΄ Μαντέλος Β.), Τσάμης(55΄ Μπέτσικας), Κυριακόπουλος(46΄ Πασπαλιάρης Δ.).

******************************
Και μια διόρθωση: Αδικήσαμε στην περιγραφή του προχθεσινού αγώνα με το Αντίρριο, τον Γιώργο Πασπαλιάρη, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους παίχτες του γηπέδου. Δικό του ήταν τελικά το γκολ που έκανε το 2-0 και όχι του Κυριακόπουλου, ενώ ο δυναμικός παίχτης της ΑΕΜ είχε συμμετοχή στα τρία από τα 4 τέρματα της ομάδας.