Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

Νίκη για ν' αλλάξει το κλίμα

Τον πρωτοπόρο Αρακυνθιακό θα υποδεχτεί αύριο στις 4μμ η ΑΕΜ στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου. Η ομάδα της ΑΕ ιδρύθηκε το 2005 μετά την συνένωση τριών σωματείων, του Α.Ο Παπαδάτων, Καστανιά Άνω Κερασόβου και Α.Ο Ζευγαρακίου. Πέρσι αν και νεοφώτιστη, πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία, αξιοποιώντας την καυτή της έδρα. Η φετινή ενίσχυσή της την καθιστά ακόμη πιο δυνατή, καθώς κατάφερε να κρατήσει τον περσινό της κορμό. Ο προπονητής Κώστας Τάκος ξέρει ίσως καλύτερα από τον καθένα την ομάδα, αφού διανύει την τέταρτη χρονιά στην ομάδα. Στις επτά αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί μετρά πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Φετινός στόχος είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία και η ακόμη καλύτερη πορεία από την περσινή. Φέτος αποκτήθηκαν συνολικά έξι παίκτες. Νέα αποκτήματα είναι οι Αλεξάκης από ομάδα των Αθηνών, Καλατζής από Ματαράγκα, Μακραδήμας από Γαβαλού, Τριανταφυλλόπουλος από ομάδα των Αθηνών, Κοκώνης από Ελαιόφυτο, Φρούντζος από Θύελλα Πλατάνου.
Παρελθόν αποτέλεσαν οι Καλαντζής, Παστρωμάς στο Ελαιόφυτο, Μπερερής (ελεύθερος ), Χασιώτης στον Αστέρα Αγρινίου.
Αύριο ο Κώστας Τάκος δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Κοκώνη και τον Καλατζή.

Στο αντίποδα η ΑΕΜ, μετά το "διαζύγιο" με τον Γιάννη Γουλή και με νέο προπονητή στο πάγκο τον Γιώργο Ζήκο θα προσπαθήσει επανέλθει στις νίκες και να καλύψει την βαθμολογική διαφορά από την κορυφή (-4). Σίγουρα σε μια βδομάδα ο νέος τεχνικός δεν θα έχει αλλάξει πολλά, αλλά όλοι ευελπιστούν ότι οι δυνατότητες των παικτών, σε συνδυασμό με το πείσμα θα φέρουν τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς. Η νίκη αποτελεί "μονόδρομο" για την ομάδα που ψάχνει μια νέα αρχή. Απών θα είναι ο Γιώργος Σαμαράς που είναι τραυματίας, ενώ οι στρατευμένοι αναμένεται να εξασφαλίσουν άδεια για να δώσουν το παρών στο δύσκολο παιχνίδι, που θα κρίνει πολλά.
Όπως ήδη είναι γνωστό ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΜ, Γιώργος Γαλανός θα πλαισιώνει το τεχνικό τιμ της ομάδας ως σκάουτερ.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Στυλιαράς, με βοηθούς τους Καραπιπέρη και Ζυγούρη. Παρατηρητής του αγώνα ο Σακελλάρης και ιατρός ο Μοιρογιώργος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:
Σάββατο
ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ – ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ
ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ

*Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 4.00μμ

*** Οι πιτσιρικάδες της ΑΕΜ, δεν θα αγωνισθούν αύριο καθώς έχουν ρεπό.