Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Για το διπλό στο Παναιτώλιο

Παιχνίδι που θα κρίνει πολλά, θα είναι το αυριανό στο Παναιτώλιο. Εκεί ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου θα υποδεχτεί την ΑΕΜ στις 4μμ, με τους ερυθρόλευκους σίγουρα με έχουν καλύτερη ψυχολογία, μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής που τους έφεραν να είναι ισόβαθμους με την ΑΕΜ στη δεύτερη θέση.
Ο νεοφώτιστος πέρσι Ολυμπιακός, που κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία μέσω μπαράζ. φέτος ενισχύθηκε σημαντικά σε όλες τις θέσεις και αρκετοί γνώστες του τοπικού είναι αυτοί που τον κατατάσσουν στις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και μέχρι στιγμής τους επαληθεύει Οι Παναιτωλιώτες «κατεβαίνουν» σ’ αυτό το ματς για δύο αποτελέσματα, καθώς γνωρίζουν ότι η ΑΕΜ παραμένει η μεγάλη ομάδα της κατηγορίας.
Ο νέος προπονητής, αλλά παλιός σε αυτές τις κατηγορίες Δήμος Χειμώνας, πιστεύει ότι η ομάδα είναι ικανή να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει ακόμη και τον τίτλο, θέτοντας το στόχο πολύ ψηλά. Τα νέα αποκτήματα είναι οι Αυγέρης από Αχέρων, Ζώης από Ελαιόφυτο, Ντζάλλας επίσης από Ελαιόφυτο, Μάκος από Κένταυρο, Κρανιάς από Πανδοκιμιακός, Μακρυπούλιας από Σκουτερά, Σερμιτζέλης από Σταμνά και Κωστής από Ελαιόφυτο.
Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτέλεσαν τέσσερις παίκτες, οι Βουλωμένος στον Παναιτωλικό, Διαμαντής στην Ποταμούλα, Κακούρης που έμεινε ελεύθερος και Ασημάκης στην Παντάνασσα.

Όλοι γνωρίζουν στην ΑΕΜ ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με πολλές ιδιαιτερότητες. Δεν ξεχνούν όμως ότι είναι το αφεντικό της κατηγορίας και θέλουν να το αποδείξουν σε αυτή τη δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι όπως ήδη είναι γνωστό θα γίνει σε ξερό γήπεδο και αυτό αναμένεται να δυσκολέψει ελάχιστα την ΑΕΜ. Μπορεί η ήττα με τον Άρη να ήταν απρόσμενη, αλλά άπαντες στο Μεσολογγίτικο σύλλογο θέλουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να βρεθούν στην πρώτη θέση. Από το παιχνίδι θα απουσιάσει ο Γιώργος Πασπαλιάρης, που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ απών θα είναι και οι στρατευμένοι Νίκος Καβαλιέρης, Νίκος Αποστολόπουλος και Χρήστος Μαντέλος. Προσπάθεια καταβάλεται από την διοίκηση να εξασφαλίσουν άδεια οι Χρήστος και Μάριος Πλακίδας.
Απόντες θα είναι και οι τραυματίες Βασίλης Καρέτσος, Θόδωρος Μπέτσικας ενώ πρόβλημα τραυματισμού και είναι αμφίβολη η συμμετοχή τους οι Νεκτάριος Ζέρβας, Σάκης Κράνης, Αλέξανδρος Φούντας. Ο Σπύρος Τσάμης θα παρακολουθήσει το σεμινάριο προπονητών, που διεξάγεται στο Μεσολόγγι και η παρουσία του κρίνεται αμφίβολη.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ.Διώτης με βοηθούς τους κ.Πυλαρινό και κ.Στεφανίδη. Παρατηρητής του αγώνα ο κ.Ζαρκαδούκας και γιατρός η κ.Ζιώβα
.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:
Σάββατο
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ
ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΡΟΧΩΡΙΟΥΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ – ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ
ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

*Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 4.00μμ

***Αύριο οι μικροί της ΑΕΜ, θα ταξιδέψουν ως το γειτονικό Αιτωλικό, όπου θα φιλοξενηθεί από τον τοπικό Άρη. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 10.30. Στόχος της ομάδας είναι ακόμη και ο βαθμός της ισοπαλίας, αλλά θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την μεγάλη ήττα του Άρη το προηγούμενο Σάββατο από το Μεσολόγγι 2008, με 5-1. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Κίντας και νοσηλεύτρια η κ. Μοσχανδρεόυ.