Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Νίκη και φύγαμε για κορυφή

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή αύριο για την ΑΕΜ, καθώς στις 3μμ αντιμετωπίζει στη Μεγάλη Χώρα, την τοπική Δάφνη, για την 12η αγωνιστική της Α' κατηγορίας. Φέτος οι διοικούντες στη νεοφώτιστη Δάφνη, γνωρίζουν ότι έχουν αρκετά δύσκολο έργο, μιας και αποχωρίσαμε αρκετοί παίχτες από το περσινό κορμό, που ανέβασε την ομάδα, μετά από τρία χρόνια στη μεγάλη κατηγορία και ήρθαν ελάχιστοι. Το βασικό όπλο της Δάφνης είναι η έδρα της, καθώς αυτή μπορεί να την βοηθήσει στη δύσκολη προσπάθειά της να παραμείνει στην κατηγορία. Στο σύλλογο σαν βασικό στόχο έχουν θέσει την παραμονή έστω και μέσω της διαδικασίας των μπαράζ. Τα νέα αποκτήματα της ομάδας είναι οι Κοντονάσιος από Λεπενού, Παπαθανάσης από Αστέρα Αγρινίου, Αριστόπουλος από Παναιτώλιο, Αναστασίου από ΠΑΟΚ, Ουρανής από Κένταυρο. Παρελθόν από την Δάφνη αποτέλεσαν οι Τζαχρήστας, Καλογεράκης, Καλογεράκης, Καλαντζής.

Με φόρα από τον αγώνα της Τετάρτης πάει η ομάδα της ΑΕΜ, στη Μεγάλη Χώρα, με στόχο ένα και μοναδικό, τη νίκη, που σε συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί και να την φέρει στη πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο προπονητής της "Κυρίας", Γιώργος Ζήκος, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και δεν θα έχει καμία απουσία. Βέβαια δεν ξεχνά να κρατήσει προσγειωμένους, για την αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων, μιας και ομάδα σαν την Δάφνη ψάχνουν ακόμη και για ένα βαθμό.
Διαιτητής του αγώνα ορίστικε ο Κωστάρας, με βοηθούς τους Χρέλια και Γκουτσέλη. Παρατηρητής ο Σιώρος και νοσηλεύτρια η Τσακλατήρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:
ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ – ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ

*Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 3.00μμ

*** Την ομάδα του πρώην προπονητής της ΑΕΜ, Γιάννη Γουλή υποδέχονται αύριο οι μικροί. ΑΕΜ και Μεσολόγγι 2008 τίθενται αντιμέτωποι για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 10πμ και θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό. Διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο Καπελάκης και γιατρός ο Καραδήμας.