Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Να παραμείνει στη κορυφή

Με στόχο αν μη τι άλλο τη νίκη που θα την διατηρήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, η ΑΕΜ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΝΑ, υποδέχεται αύριο στις 3μμ στο βοηθητικό του Σταδίου, τον ιστορικό Όμηρο Νεοχωρίου.Ο νεοφώτιστος πέρσι Όμηρος, κατάφερε και παρέμεινε στην κατηγορία δίνοντας αγώνες μπαράζ με τον Ηρακλή Αστακού. Η νέα σεζόν ξεκίνησε με όνειρα για μια καλύτερη πορεία καθώς ενισχύθηκε σημαντικά και οι απώλειες ήταν ελάχιστες. Κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί και η ομάδα του Νεοχωρίου βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, μη μπορώντας να πάρει εύκολα τους βαθμούς, ειδικά εντός έδρας. Ο προπονητής του Ομήρου, Γιάννης Πάνου έθεσε σαν πρώτο στόχο την είσοδο της ομάδας του στην πρώτη οχτάδα για να αποφύγει την ψυχοφθόρα διαδικασία των μπαράζ. Φετινά αποκτήματα για τους "πράσινους" είναι οι: : Λεωνίδας από Τρίκορφο, Παπανικολάου από Λεσίνι, Κούσουλας από Γουριά, Μαρκαντωνάτος από Νεοχώρι, Τζιφοπανόπουλος από Αχελώο Νεοχωρίου. Από την ομάδα αποχώρησαν οι Αλεξανδράτος, Γιαννόπουλος, Τρίτσης, Κουτσούνης, Αναστασάτος, Ιωάννου-Σαρτζής Θεόδωρος και Ιωάννου-Σαρτζής Γρηγόρης.
,
Από το προηγούμενο Σάββατο, στη κορυφή της Α' ΕΠΣΝΑ βρίσκεται μόνη της, η ΑΕΜ. Σίγουρα ήταν μια στιγμή που Διοίκηση, προπονητής, παίκτες και φίλαθλοι την περίμεναν από την αρχή. Κάλιο αργά παρά ποτέ, όπως λέει και ο λαός. Η διαφορά των δύο πόντων από τους δεύτερους, Αρακυνθιακό και Ολυμπιακό Παναιτωλίου, δεν καθησυχάζει τους παίκτες, κάνοντας τους ακόμη πιο δυνατούς για τη συνέχεια, στη προσπάθεια τους, να αυξήσουν την διαφορά από τους διώκτες τους. Απουσίες δεν υπάρχουν και το ηθικό είναι ανεβασμένο κατακόρυφα Βέβαια γνωρίζουν ότι ο Όμηρος έχει ανάγκη για βαθμούς και ότι θα κατέβει με ιδιαίτερη σφιχτή άμυνα. Όλοι στην ομάδα περιμένουν αύριο τον κόσμο να σταθεί δυναμικά στο πλευρό τους. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Μπεσίνης, με βοηθούς τους Τσίκνα και Γκιάφη. Παρατηρητής θα είναι ο Κανταρέλος και ιατρός ο Καραδήμας.
,
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ
ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ
ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ
ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

*Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 3.00μμ

***Οι πιτσιρικάδες αύριο θα κατακτήσουν άνευ αγώνος τους τρεις βαθμούς, μιας και ο Τρίκαρδος Κατοχής αποχώρησε από το πρωτάθλημα.