Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Καθήκον η νίκη

Τον δυναμικό Αλυζιακό Μύτικα θα αντιμετωπίσει αύριο στις 3μμ. η ΑΕΜ στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. Ο νεοφώτιστος Αλυζιακός που επανήλθε μετά από ένα χρόνο απουσίας στα "σαλόνια" της Α' κατηγορία, παρά την δυνατή του έδρα, εφέτος τα έχει πάει καλύτερα στα εκτός. Ο περσινός κορμός της ομάδας παρέμεινε και με την προσθήκη των τριών καλών παιχτών στοχεύει σε μια καλή πορεία και άνετη παραμονή στη κατηγορία.Το καλοκαίρι έγιναν μόλις τρεις προσθήκες. Τα νέα αποκτήματα είναι Αποστολάκης από Νυδρί, Λιάκας από Άρης Αιτωλικού, Πολίτης από ΠΑΟ Καλυβίων. Από την ομάδα έφυγε μόνο ο Κούτσικος.

Στην ΑΕΜ όλα πάνε "ρολόι" και η αισιοδοξία ότι άμεσα η ομάδα θα πατήσει κορυφή, είναι φανερή. Ο προπονητής Γιώργος Ζήκος έχει ζητήσει σοβαρότητα για το αυριανό παιχνίδι, καθώς παρά την χαμηλή δυναμική του Μύτικα, το παιχνίδι κρύβει ιδιαίτερες παγίδες. Σχεδόν όλοι οι παίκτες θα είναι στην διάθεση του προπονητή, πλην του Σαμαρά και του Καρανίκα. Όλοι πιστεύουν εύκολα ή δύσκολα θα έρθει το τρίποντο.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Λιόνας, με βοηθούς τους Ασημάκη και Θεοφίλη. Παρατηρητής ο Κόρρας και γιατρός ο Γκάτσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:
Σάββατο
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒ/ΜΝΗΣ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ
Κυριακή
ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ – ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ

*Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 3.00μμ

***Στις 10.30μμ αύριο οι πιτσιρικάδες φιλοξενούνται από τον Αχελώο στο Νεοχώρι. Οι τελευταίες εμφανίσεις έχουν δώσει άλλο αέρα στην ομάδα και τα παιδιά θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη. Διαιτητής του αγώνα ο Γιαννόπουλος και νοσηλεύτρια η Ιωάννου