Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Προσοχή!!

Τον αρκετά δύσκολο Προμηθέα, θα αντιμετωπίσει η ΑΕΜ αύριο στις 3μμ, στο γήπεδο της Γαυρολίμνης. Πέρσι ο Προμηθέας πραγματοποίησε μια καλή πορεία παραμένοντας άνετα στην κατηγορία, παρότι πήρε το εισιτήριο της ανόδου από την Β κατηγορία την τελευταία στιγμή μετά την αποχώρηση του Ηφαίστου. Ο στόχος της ομάδας είναι ο ίδιος με τον περσινό . Δηλαδή καλή πορεία και είσοδο στην πρώτη οχτάδα. Μέχρι στιγμής η πορεία κρίνεται αρκετά ικανοποιητική. Φέτος απόκτησε τους Αλμπάνη από Ακαδ Ναυπάκτου, Λάμπο από Ακαδ Ναυπάκτου, Κορέτζης από Γλυφάδα Φωκίδος, Δαδάνης από ΑΕΜ, Χασαπογιάννης από Ευπάλιο, ενώ έφυγαν οι Καλαβρουζιώτης, Φαμπρίτσης και Γκιάτας.

Η πρωτοπόρος ΑΕΜ, γνωρίζει ότι είναι ένα αρκετά επικίνδυνο παιχνίδι και γι΄αυτό θα "κατεβούν" έτοιμοι για γερές μάχες εντός του γηπέδου. Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Γιώργος Σαμαράς, ενώ ο Μπαλάφας δεν είχε κάτι το ανησυχητικό Αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας, αναμένετε να βρεθούν στη Γαυρολίμνη, για να βοηθήσουν ψυχολογικά τους παίκτες στη νίκη. Διαιτητής θα είναι ο Διώτης, με βοηθούς τους Καλαμπόκη - Γκουτσέλη.
Παρατηρητής τους αγώνα θα είναι ο Τσίγκας. Νοσηλεύτρια θα είναι η Καπνίση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΜΕΣΑΡΙΣΤΑΣ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ
ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ
ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ – ΑΕ ΑΡΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ
ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ

*Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 3.00μμ

** Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΝΑ, η ομάδα του ΑΟ Λυγιά αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Έτσι ο αγώνας με το ΓΟΜ δεν θα διεξαχθεί.

***Αύριο οι μικροί θα ταξιδέψουν στο Νεοχώρι όπου θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό Όμηρο. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 10.30μμ και διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Παρασκευάς και νοσηλεύτρια η Ιωάννου.