Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Και στο βάθος...άνοδος

Δηλώσεις στην αθλητική εφημερίδα του Νομού "Τίτλος των Σπορ" έκανε ο ταμίας της ΑΕΜ, Ανδρέας Σκύρλας, επισημαίνοντας ότι ΑΕΜ και Παναιτωλικός πρέπει να διατηρήσουν τις καλές σχέσεις που έχουν και στο μέλλον «Mε τον Παναιτωλικό ελπίζουμε να μπορέσουμε να έχουμε καλή συνεργασία και να διατηρηθούν οι άριστες σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί. Χαρήκαμε πολύ με την άνοδο της ομάδας του Αγρινίου στη Β' Εθνική και ευχόμαστε ολόψυχα να φτάσει πιο ψηλά, δηλαδή στη Σούπερ Λίγκα. Εμείς θέλουμε έναν Παναιτωλικό στη μεγάλη κατηγορία και την ΑΕΜ στη Γ' Εθνική με τις δύο ομάδες να διατηρούν καλές σχέσεις και συνεργασία».

Όπως είχαμε αναφέρει η Διοίκηση της "Κυρίας" περιμένει την οριστική απόφαση για τους ομίλους του Περιφερειακού, μέσα στο μήνα Ιούνη, έτσι ώστε να γνωρίζει το πόσες ομάδες θα προβιβαστούν και να σχεδιάσει κατάλληλα το νέο ρόστερ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ομάδας της ΑΕΜ, θα θέσει πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα σεζόν, διεκδικώντας την άνοδο στην Γ' Εθνική. Ήδη τα μέλη του Δ.Σ. έχουν έρθει σε επαφές με επιχειρηματίες, που θα μπορέσουν τους "Μπλε" να πραγματοποιήσουν το στόχο τους.
Όσο αφορά το πολυσυζητημένο Διοικητικό Συμβούλιο, αυτό αναμένεται να γίνει στα τέλη του μήνα που διανύουμε.
Στο θέμα προπονητή, το πιθανότερο είναι ο Γιώργος Ζήκος να συνεχίσει στον πάγκο της ΑΕΜ και τη νέα χρονιά, ενώ έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με παίκτες της ομάδας, προτείνοντας τους την παραμονή. Επαφές έγιναν και με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την "Κυρία", χωρίς όμως να υπάρξουν προς το παρόν συμφωνίες.