Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Α.ΜΑΡΓΕΛΗΣ: "Είμαστε πιο Ομάδα από την Πρέβεζα"

Δηλώσεις έκαναν στον ΑΕΜ news και τον Μιχάλη Κιτσινέλη, ο προπονητής της ΑΕΜ Ανδρέας Μαργέλης, ο προπονητής της Πρέβεζας Θωμάς Βασιλειάδης και ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της "Κυρίας" Σπύρος Τσάμης.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΓΕΛΗΣ (Προπονητής ΑΕΜ): Νομίζω είμαστε πιο ομάδα από την Πρέβεζα. Πράγματι βάλαμε ένα τυχερό γκολ στην αρχή, αλλά και η τύχη είναι μέσα στο παιχνίδι. Το δεύτερο γκολ ήταν δουλεμένο στην προπόνηση. Έχω μόλις 18 μέρες στην ομάδα. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημασία είχαν σήμερα οι 3 βαθμοί. Τα παιδιά έκαναν πολύ καλή προσπάθεια. Οι φίλαθλοι να έχουν υπομονή και να μην καταφέρονται ενάντια στη διοίκηση και τους παίχτες.

ΘΩΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ (Προπονητής Πρέβεζας): Ήρθαμε για τη νίκη. Μας στοίχισε πάρα πολύ η απουσία του Μηλιώνη, από τον οποίο ξεκινάνε όλες οι επιθετικές μας προσπάθειες. Δεχτήκαμε γρήγορα ένα τυχαίο γκολ. Είχαμε τον έλεγχο σ΄όλον τον αγώνα, αλλά δεν βρίσκαμε διαδρόμους. Στο β΄ημίχρονο, ο τερματοφύλακας της ΑΕΜ έπιασε την μπάλα έξω από την περιοχή και δεν τιμωρήθηκε. Το γκολ που πετύχαμε ήταν κανονικό και όχι οφσάιντ και νομίζω ότι εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Ευχαριστούμε για την "φιλοξενία".

ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΜΗΣ (Αρχηγός της ομάδας της ΑΕΜ): Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, πολύ καθοριστικό για 'μας, που δεν θέλαμε να απομακρυνθούμε άλλο από την κορυφή. Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε νωρίς και στη συνέχεια είμαστε δυνατοί και κερδίσαμε το παιχνίδι.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΕΜ
"Ο Πρόεδρος, η Διοίκηση και η ομάδα, ευχαριστούν τους φιλάθλους για την εντυπωσιακή παρουσία τους στο γήπεδο και την μεγάλη ενίσχυση της ομάδας. Φίλαθλοι, προστατέψτε την ομάδα από τα αχρείαστα επεισόδια και δώστε όπως σήμερα την υποστήριξή σας, χωρίς παρεκτροπές. Σας ευχαριστούμε".