Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Παληκαρίσιος βαθμός!!!

Κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε η ΑΕΜ από τον Θεσπρωτό. Αν και μπορούσε να φύγει και με το διπλό από την Ηγουμενίτσα. Η ΑΕΜ προσπάθησε να σταματήσει κάθε επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων, κάτι που φάνηκε από την μια και μοναδική ευκαιρία του Θεσπρωτού στο α΄μέρος, όταν στο 21' απείλησε με δυνατό σουτ του Σπύρου Παππά από μέση απόσταση το οποίο έφυγε δίπλα από το δεξί παραθυράκι του Ζέρβα. Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε και έγιναν καλές φάσεις εκατέρωθεν. Στο 49' ο Παναγιώτης Στέφος σέντραρε, ο Ζέρβας έχασε τη σέντρα αλλά ο Δημητρίου δε βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι σε κενή εστία. Στο 60' ο Σιάννης σέντραρε γλυκά από δεξιά, ο Παληογιάννης έστρωσε υπέροχα με το κεφάλι στον επερχόμενο Δημητριου ο οποίος σούταρε αμέσως αλλά το σουτ του εξοστρακίστηκε στα χέρια του Ζέρβα και έφυγε κόρνερ. Στο 75' η ΑΕΜ έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Πλακίδα,ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα με κεφαλία να φύγει μόλις άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό νέα τρομερή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, αλλά ο Καλιαμούρης σωστά τοποθετημένος, μπλόκαρε την εξ' επαφής κεφαλιά του Αποστολίδη. Το 0-0 άφησε ευχαριστημένους τους παίκτες της ΑΕΜ, που δεν είχαν στον πάγκο τους, τον προπονητή Ανδρέα Μαργέλη λόγω προσωπικού προβλήματος. Επόμενος αγώνας την Τετάρτη 25/11 με την Λευκίμμη, εκεί όπου δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης.
.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Καλιαμούρης, Τσιάμης (68' Σταυρίδης), Η. Παππάς, Τζάννης, Α. Παππάς, Αθανασίου, Π. Στέφος (20' Δημητρίου), Δ. Στέφος (67' Μπονιάκος), Παλιογιάννης, Τόρης, Σ.Παππάς.
Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ζέρβας, Πλακίδας, Κορομηλάς (91' Μπίρκος), Ταράτσας, Καρτσακλής, Πασπαλιάρης, Τσάμης, Γουβαλάρης, Γιαννιώτης (66' Μπαρμπαρούσης), Ζαπαντιώτης, Αποστολίδης (84' Γατσώρης).