Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Με Καφέ και με Τσιγάρο, 14-12-2009

ΑΕΜάρες Καλησπέρααα!!! Χάσαμε ΑΕΜάρες! Χάσαμε από ένα χωριό της Άρτας! Τώρα πλέον ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω ποιος φταίει για την κακή πορεία της ΑΕΜ φέτος. Αλήθεια, εσείς ποιος λέτε ότι φταίει; Ποιος; Η διοίκηση; Καλά ε, είσαστε εντελώς άσχετοι! Ο προπονητής; Τι λέτε τώρα; Οι παίχτες; Μπιτ για μπιτ άσχετοι είσαστε! Η διαιτησία; Καλά, έχετε ιδέα από ποδόσφαιρο;
***Θα σας βγάλω από την πλάνη σας αμέσως! Εμείς φταίμε ΑΕΜάρες! Ποιοί είμαστε εμείς; Οι "δημοσιογράφοι" είμαστε, που πολεμάμε την ομάδα! Αλήθεια, σας λέω, εμείς φταίμε για τα χάλια της ομάδας φέτος. Καλά, χαμπάρι δεν πήρατε; Εδώ κοντεύουμε να καταστρέψουμε την ομάδα! Εγώ ειδικά είμαι ο μεγαλύτερος φταίχτης, γιατί έχω φιλοδοξίες να γίνω Πρόεδρος! Μάλιστα, ο νυν πρόεδρος επειδή δεν μπορεί να με συναγωνιστεί, μου έδινε τα κλειδιά, ν' αναλάβω από σήμερα!
***Φυσικά αιφνιδιάστηκα, γιατί δεν περίμενα ότι θα φτάσω τόσο εύκολα στον στόχο μου, άσε που είχα να πάω και στον οφθαλμίατρο! Έτσι αρνήθηκα ευγενικά και ζήτησα λίγες μέρες να το σκεφτώ. Στην αρχή μου πρότεινε να γίνω προπονητής. Ξέρετε, είναι αυτό που κάνουν οι διπλωμάτες: δωροδοκούν τον αντίπαλο για να τον πάρουν με το μέρος τους. Αλλά, εγώ εκεί βράχος! Δεν υπέκυψα! Τελικά αναγκάστηκε να μου παραχωρήσει το προεδριλίκι, που ήταν ο βασικός μου στόχος!
***Σκέφτομαι μάλιστα, να ενημερώσω και τους άλλους συναδέλφους άμεσα, ότι τελικά πετύχαμε τον σκοπό για τον οποίο παλεύαμε από την αρχή της χρονιάς: πήραμε δηλαδή την ομάδα στα χέρια μας, αφού πρώτα την καταστρέψαμε. Θα συγκαλέσω μάλιστα και γενική συνέλευση των δολοπλόκων, με μπουφέ αυγοτάραχα, παστές λίγδες και ούζο Τρικενέ, για να γιορτάσουμε τα επινίκεια!
***Φυσικά θα καλέσω και μερικούς νεαρούς παίχτες της ομάδας, οι οποίοι μας στήριξαν όλο αυτό τον καιρό, διαβρώνοντας από μέσα την ομάδα. Τους είχαμε βάλει εμείς οι "δημοσιογράφοι" και γκρίνιαζαν συνεχώς επειδή δεν έπαιζαν, επειδή προπονούνταν χωριστά από τους μεγάλους κι επειδή ενώ έκαναν όλη την προετοιμασία με τους μεγάλους παθαίνοντας τραυματισμούς κόπωσης, δεν βρήκαν θέση στην ομάδα, ούτε στα φιλικά με τα χωριά.
***Παρόντες φυσικά θα είναι και ορισμένοι παίχτες από τη βασική ενδεκάδα, τους οποίους εμείς συμβουλέψαμε να σέρνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να κατηγορούν και να δημιουργούν προβλήματα στους συμπαίχτες τους και να παίρνουν κάρτες, ώστε να μην μπορεί ο προπονητής να καταρτίσει ενδεκάδα. Επίσης, καλεσμένος θα είναι και ο προπονητής της ομάδας, που με έντεχνο τρόπο(όπως τον συμβουλέψαμε), δημιούργησε σύγχυση στην ομάδα, τοποθετώντας σε διάφορες θέσεις άσχετους παίχτες, ώστε να μην ξέρουν πως να παίξουν, ενώ ταυτόχρονα άφησε αρκετούς παίχτες μετεξεταστέους, βάζοντάς δύσκολα θέματα στην προπόνηση.
***Θα καλέσουμε επίσης και όλους αυτούς που γκρινιάζουν από την κερκίδα, -που κι αυτούς εμείς τους βάλαμε να το κάνουν- και που έκαναν τάχα τους αγανακτισμένους για το κακό θέαμα που παρουσίαζε η ομάδα, καθώς επίσης δεν παρέλειπαν να βρίζουν προπονητή, παίχτες και διοίκηση, όπως ακριβώς τους είχαμε εκπαιδεύσει να κάνουν.
***Δεν θα παραλείψουμε βέβαια να καλέσουμε και μερικά μέλη του νυν διοικητικού συμβουλίου, που κατηγορώντας άλλα μέλη-εμείς τους βάλαμε κι αυτούς-έφεραν έντεχνο διχασμό στην διοίκηση και κατ' επέκταση και στην ομάδα. Μάλιστα τους είχαμε δασκαλέψει να βγαίνουν έξω και να διαμαρτύρονται για την πρόσληψη του νυν προπονητή και να μιλάνε για την κλίκα που τον έφερε! Έτσι πετύχαμε να διχάσουμε και την κερκίδα, ώστε οι μισοί να μην ξαναπατήσουν στο γήπεδο και οι υπόλοιποι να έρχονται και να βρίζουν τους πάντες!
***ΑΕΜάρες είμαστε περήφανοι, που με μεθοδικότητα, καλό σχεδιασμό και οργάνωση, κατορθώσαμε εμείς οι "δημοσιογράφοι", να καταστρέψουμε την ομάδα, με τελικό αποτέλεσμα να πάρουμε εν τέλει τα ηνία της ομάδας! Σας υποσχόμαστε ότι από βδομάδα θα συγκροτηθούμε σε σώμα-δεν έχω την άλλη εβδομάδα οφθαλμίατρο-και θα οδηγήσουμε την ομάδα στο Τοπικό Πρωτάθλημα.

ΑΕΜάρες, αυτός ήταν ο τελευταίος Καφές που ήπιαμε μαζί. Είμαι σίγουρος ότι όλοι καταλάβατε τι ήθελε να πει ο ποιητής. Σας ευχαριστώ όλους για την παρέα που μου κάνατε όλο αυτό τον καιρό και να είστε σίγουροι ότι θα μου λείψετε. Να είστε όλοι καλά! Μιχάλης Κιτσινέλης.

ΑΓΓΕΛΙΑ: Άνεργος "δημοσιογράφος" ζητεί εργασίαν εις σχετικήν με τας περγαμηνάς του επιχείρησιν, για μερικήν ή ολικήν ενασχόλησιν. Δια περισσότερας πληροφορίας επικοινωνήστε μέσω του e-mail του παρόντος σάϊτ. Παρακαλώ, δεχόμεθα μόνον σοβαράς προτάσεις.