Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Παραπάτησε και έχασε με 2-1

Το γρήγορο γκολ που επιδίωξε η ΑΕ Μεσολογγίου, κατάφερε να το πετύχει στο 7΄ με τον Γιαννιώτη, αλλά δεν υπολόγισε καλά στους παίκτες του Δημήτρη Σιακούφη και έτσι αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να πάρει βαθμό στο γήπεδο των Ρόκκα. Η ομάδα του Αστέρα από τη στιγμή που βρέθηκε πίσω στο σκορ ανέβασε την απόδοσή της και έφτασε στην ισοφάριση στο 43΄με τον Παππά να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά το δεύτερο σουτ στο δοκάρι του Καρύδη (το πρώτο στο 26΄) και με πλασέ την έστειλε στο δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι λασπομαχίες έκλεψαν την παράσταση, αφού ο αγωνιστικός χώρος έγινε πιο βαρύς με τα πατήματα των παικτών και το παιχνίδι έμοιαζε να είναι σε τεντωμένο σχοινί. Στο 70΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερή τους ευκαιρία αλλά ο Ντεκούλης κατάφερε και έσωσε την εστία του κάνοντας έξοδο και διώχνοντας με τα πόδια. Στο 80΄ ο Χρηστογιάννης έφυγε από πλάγια, μετά από μακρινή μπαλιά και με σουτ έκανε την ανατροπή, πετυχαίνοντας το 2-1.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΟΚΚΑ: Ντεκούλης, Νταλάκας Γ. (81΄ Σιντόρης), Παναγιώτου, Κακάβας, Παπαρούνης, Καμζέλης, Ζώης, Βερλέκης, Παπάς (90΄ Παπακώστας), Χρηστογιάννης, Καρύδης (66΄ Καλιακάτσος)
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ζέρβας, Αποστολίδης (80' Κράνης), Κορομηλάς (56' Μπαρμπαρούσης), Ταράτσας, Μπαλάφας (80' Γατσώρης), Πασπαλιάρης, Τσάμης, Μ. Πλακίδας, Γαβρίνας, Γιαννιώτης, Χ. Πλακίδας

Ρεπορτάζ και φωτογραφία από το artasport.gr