Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Με την Ψυχή του Νίκου Κράνη 1-0 τα Ρόκκα

Σ' ένα πολύ κρίσιμο αγώνα, όπου έγινε κακοποίηση του ποδοσφαίρου, η Α. Ε. Μεσολογγίου κατέβαλε, με προσωπικό γκολ του Νίκου Κράνη στις καθυστερήσεις, τον Αστέρα Ρόκκα με 1-0 και κράτησε ακέραιες τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία. Η Μεσολογγίτικη ομάδα, που πραγματοποίησε την χειρότερη φετινή της εμφάνιση, έπαιξε χωρίς ψυχή, με τους παίχτες να μην έχουν καθαρό μυαλό, να ταλαιπωρούν την μπάλα και παρ' ότι υπήρξαν οι προϋποθέσεις, να μην μπορούν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Αστέρας Ρόκκα, ήρθε πρωταρχικά για την ισοπαλία, πάλεψε, αλλά το σκορ δεν τον αδικεί, αφού δεν μπόρεσε να κάνει σοβαρές ευκαιρίες. Θα μπορούσε να βρεθεί πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, αφού παρά την μαζική άμυνα, φάνηκε πολύ τυχερός σε ορισμένες φάσεις με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μπαλάφα στο 35΄.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
3΄ Ο Χριστoγιάννης μπήκε από αριστερά, αλλά στην προσπάθεια για σουτ ο Μπίρκος κόντραρε σε κόρνερ.
9΄ Τρία διαδοχικά κόρνερ κερδισμένα από την ΑΕΜ, αλλά οι αμυντικοί δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να πετύχουν κάτι καλό.
12΄Μεγάλη φάση για την ΑΕΜ, όταν ο Χρήστος Πλακίδας, μετά από πλασαριστή εκτέλεση κόρνερ του Κορομηλά, κινήθηκε ωραία στην γραμμή του άουτ, έβγαλε την συρτή μπαλιά στον Μάριο Πλακίδα, αλλά το πλασέ του απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Νικοπολίδης.
15΄Νέα φάση διαρκείας για την ΑΕΜ όταν ο Γουβαλάρης εκτέλεσε μακρινό φάουλ, έδιωξε άσχημα ο Καλιακάτσιος, από το ύψος της περιοχής ο Γαβρίνας έκανε το σουτ πάνω στα σώματα, δεύτερο σουτ, πάλι στα σώματα, τρίτο σουτ του Μπαλάφα, ξανά στα σώματα!
19΄ Ο Μ. Πλακίδας έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση, επαγγελματικό φάουλ λίγο κάτω από την σέντρα, από τον Καλιακάτσιο, εκτέλεσε γρήγορα ο Τσάμης προς τον Κορομηλά, από δεξιά αυτός το βιαστικό σουτ, εύκολα μπλόκαρε ο Ντεκούλης.
20΄ Γρήγορη αντεπίθεση του Αστέρα από τ' αριστερά με τον Βερλέκη να φτάνει στην περιοχή και να κάνει βιαστικό σουτ, άουτ.
28΄Φάουλ για την ΑΕΜ από πλάγια δεξιά με τον Κορομηλά, έδιωξε προσωρινά ο Ντεκούλης, γύρισμα του Μ. Πλακίδα, σουτ του Γαβρίνα, κόντρα, κόρνερ.
30΄ Σε μακρινή μπαλιά, ο Βερλέκης, κυνήγησε την μπάλα μαζί με τον Γουβαλάρη, ο Δουλιώτης βγήκε κι αυτός, έγιναν όλοι ένα κουβάρι έξω από την περιοχή, ο Βερλέκης σηκώθηκε πρώτος, έκανε το τυφλό γέμισμα στην περιοχή, αλλά ο Πασπαλιάρης έδιωξε.
32΄ Με μακρινό φάουλ ο Γουβαλάρης προσπάθησε να κρεμάσει τον Ντεκούλη, αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα με υπερπροσπάθεια έδιωξε σε κόρνερ.
35΄ Ο Τσάμης έσπασε το τεχνικό οφσάιντ των αμυντικών, βγήκε από δεξιά, έκανε το γύρισμα, αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο Κάκκαβος. Εκτέλεσε ο Κορομηλάς, ξανά κόρνερ. Εκτέλεσε ο Κορομηλάς, ο Καλιακάτσιος έδιωξε με κεφαλιά έξω από την περιοχή, ο Μπαλάφας το σουτ, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!
39΄ Φάουλ με τον Κορομηλά από πλάγια δεξιά, ο Ντεκούλης έκανε κακή έξοδο, αλλά ο Καλιακάτσιος έδιωξε έγκαιρα, προ των Γαβρίνα και Χρ. Πλακίδα.
43΄ Κόρνερ από αριστερά με τον Γαβρίνα, έδιωξε με κεφαλιά ψαράκι ο Παναγιώτου προ του Κορομηλά.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
47΄ Ο Μ. Πλακίδας έκανε ωραία προσπάθεια από αριστερά, έκανε το σουτ, κόντρα και κόρνερ. Εκτέλεσε ο Κορομηλάς, ανάποδο ψαλίδι του Γαβρίνα, η μπάλα πήρε περίεργη ψηλοκρεμαστή τροχιά και κατέληξε στην πίσω μεριά των διχτύων του Ντεκούλη.
58΄ Σέντρα του Αποστολίδη από δεξιά, έδιωξε ο Νικοπολίδης, ο Γουβαλάρης έκανε προσπάθεια να κρεμάσει τον Ντεκούλη, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις πάνω από το αριστερό του "Γ".
62΄ Μακρινό φάουλ του Παναγιώτου από αριστερά, ο Μπαλάφας έπιασε λάθος κεφαλιά προς τα πίσω, ο Παπασωτηρίου προσπάθησε το ανάποδο ψαλίδι, αλλά δεν βρήκε μπάλα.
75΄ Μετά από κακή εκτέλεση φάουλ του Αστέρα, ο Γουβαλάρης με μακρινή μπαλιά έβγαλε τον Χρ. Πλακίδα στην αντεπίθεση, αυτός έβγαλε τη συρτή παράλληλη σέντρα από δεξιά, ο Κράνης προσπάθησε το πλασέ, αλλά παρακινδυνευμένα ο Κάκκαβος, έκανε την προβολή, μόλις δίπλα από το δοκάρι της ομάδας του, κόρνερ.
80΄ Γρήγορη εκτέλεση φάουλ, λίγο έξω από την περιοχή του Αστέρα, προς τον Μπαρμπαρούση, αυτός έκανε το γύρισμα, αλλά ο Παναγιώτου έδιωξε σε κόρνερ.
87΄ Ο Τσάμης μετά από προσπάθεια του Αποστολίδη, έβγαλε τη συρτή σέντρα, αλλά ο Ντεκούλης έπεσε σωστά και μπλόκαρε.
90΄ Ο Βερλέκης "ζήτησε" την 2η κίτρινη κάρτα και η διαιτητής τον απέβαλε. Μετά την εκτέλεση του φάουλ, ο Γουβαλάρης έβγαλε μακρινή μπαλιά στον κενό χώρο για το Χρ. Πλακίδα, ο Ντεκούλης βγήκε έγκαιρα και του κόντραρε το σουτ, αλλά ο Κράνης που ακολούθησε τη φάση, πήρε την μπάλα και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα, για να κάνει το 1-0 στο 91΄, μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς των γηπεδούχων.
93΄ Ο Χρ. Πλακίδας βρέθηκε και πάλι σε θέση βολής από πλάγια αριστερά, έκανε σωστά το πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αστέρα.
Άριστη η διαιτησία της κυρίας Μήτση και των βοηθών της.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Δουλιώτης, Μπίρκος, Κορομηλάς(54΄ Αποστολίδης), Γατσώρης(60΄ Μπαρμπαρούσης), Μπαλάφας΄(70΄ Κράνης), Πασπαλιάρης, Τσάμης, Γουβαλάρης, Γαβρίνας, Μ. Πλακίδας, Χρ. Πλακίδας.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΟΚΚΑ: Ντεκούλης, Νταλάκας, Παναγιώτου, Κάκκαβος, Καμζέλης(79΄ Παππάς), Καλιακάτσιος, Μακρής(89΄ Σιαπάτης), Νικοπολίδης, Βερλέκης, Χριστογιάννης, Παπασωτηρίου.