Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Ήττα στο Ελαιόφυτο 1-2

Κάνοντας ίσως τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση η Α. Ε. Μεσολογγίου, έχασε στο Ελαιόφυτο με 2-1. Το παιχνίδι ήταν άτεχνο, με τους παίχτες των δύο ομάδων να κάνουν διαγωνισμό λαθών και τη γηπεδούχο να παίρνει την πολύτιμη νίκη, μια και φαινόταν να την θέλει περισσότερο. Ρεσιτάλ λαθών και από το διαιτητικό τρίο, που θέλησε να πάρει μέρος στην παράσταση!

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
12΄ Σε μια ακίνδυνη μπαλιά έξω από την περιοχή της ΑΕΜ, πρώτα ο Ταράτσας και στη συνέχεια ο Πασπαλιάρης, άργησαν να διώξουν την μπάλα, με αποτέλεσμα, να παρέμβει ο Βούρτσας, να κλέψει την μπάλα από τον Πασπαλιάρη, αλλά με σπρώξιμο, ο διαιτητής να δίνει το φάουλ και το γκολ που πέτυχε ο παίχτης του Ελαιοφύτου να είναι ως μη γενόμενο.
14΄ Ο Τσιούνης έκανε μια προσπάθεια μέσα στην περιοχή πιεζόμενος από τον Ταράτσα, έχασε το κοντρόλ και πέφτοντας έξυπνα, ξεγέλασε τον διαιτητή που σφύριξε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Νάκος, ο Δουλιώτης έπεσε και απέκρουσε, αλλά η μπάλα πέρασε στα δίχτυα και 1-0.
21΄ Φάουλ με τον Καλογεράκη από αριστερά, ο αέρας ξεγέλασε τον Δουλιώτη, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, κεφαλιά του Νάκου απέκρουσε προσωρινά ο Δουλιώτης και ο Σαμψώνας έκανε από πλάγια άστοχο σουτ ψηλά άουτ.
25΄ Σέντρα σουτ του Χρ. Πλακίδα, σε καλή θέση ο Μπαμπανιώτης μπλόκαρε.
27΄Νέα σέντρα σουτ αυτή τη φορά από τον Γουβαλάρη, εύκολα ο Μπαμπανιώτης.
28΄ Ωραία προσπάθεια του Αποστολίδη από δεξιά πέρασε δυο αντιπάλους, κλείστηκε όμως και η μπαλιά του προς τον Μ. Πλακίδα κόντραρε στους αμυντικούς.
32΄ Σέντρα του Γουβαλάρη από αριστερά ο Χρ. Πλακίδας σε καλή θέση έπιασε μόλις την κεφαλιά, που δεν απείλησε τον Μπαμπανιώτη.
34΄ Γρήγορη αντεπίθεση για το Ελαιόφυτο με τον Βούρτσα, που μπήκε στην περιοχή κάθετα και λίγο προς τ' αριστερά, αλλά άργησε να κάνει το σουτ και πρόλαβε ο Τράτσας και τον έκλεισε.
40΄ Ωραία προσπάθεια του Αποστολίδη από αριστερά, σέντρα προς τον Χρ. Πλακίδα, παρενέβη ο Σαμαράς και με προβολή παρολίγο αυτογκολ, καθώς η μπάλα πέρασε μόλις δίπλα από το δοκάρι. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Ζαπαντιώτης, ο Μ. Πλακίδας σηκώθηκε πολύ ψηλά, αλλά η κεφαλιά του πέρασε δίπλα από το αριστερό παραθυράκι του Ελαιοφύτου.
45΄ Δυνατή εκτέλεση πλαγίου από τον Γουβαλάρη, ο Γατσώρης έστειλε την μπάλα με κεφαλιά άουτ.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
47΄ Φάουλ από μέση απόσταση με τον Καλογεράκη, βγήκε ο Δουλιώτης και μπλόκαρε.
49΄ Δυνατό πλάγιο του Γουβαλάρη μέσα σ' ένα όμιλο παιχτών έδιωξε ο Ματζανάς.
52΄ Μακρινό φάουλ του Καλογεράκη από αριστερά, ο Νάκος πήρε την κεφαλιά , στο δεύτερο δοκάρι ο Τσιούνης με πλασέ στην κλειστή γωνία του Δουλιώτη έκανε το 2-0.
53΄ Ο Αποστολίδης έπαιξε ωραία το 1-2 με τον Ζαπαντιώτη, μέσα στην περιοχή άνοιξε το κοντρόλ και ο Τύμπας του κόντραρε το σουτ σε κόρνερ.
59΄ Ο Βούρτσας από αριστερά την προσπάθεια, μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά με ωραίο τάκλιν ο Γατσώρης του έκλεψε την μπάλα, για να διώξει μακριά ο Μπίρκος.
61΄ Σέντρα του Ματζανά από αριστερά, ο Γατσώρης έδιωξε προ του Νάκου σε κόρνερ. Εκτέλεσε ο Νάκος, κεφαλιά απόκρουση του Πασπαλιάρη, ο Βούρτσας ανάποδο ψαλίδι, έδιωξε ο Μ. Πλακίδας.
66΄ Ο Ζαπαντιώτης με κεφαλιά τροφοδότησε τον Χρ. Πλακίδα στο ύψος της περιοχής, αυτό κοντρόλ με το στήθος και γυριστό σουτ, ψηλά άουτ.
73΄ Ωραία προσπάθεια του Χρ. Πλακίδα από αριστερά, σέντρα προς την περιοχή από πλάγια, ο Μ. Πλακίδας απέτυχε στην κεφαλιά, η μπάλα στον Γαβρίνα που με συρτό διαγώνιο σουτ μείωσε σε 2-1.
76΄-89΄ Δεν παίχτηκε παιχνίδι, καθώς οι παίχτες του Ελαιόφυτου προσποιούμενοι τραυματισμούς, δεν άφησαν να γίνει παιχνίδι. Ενώ έγιναν και πολλές αλλαγές παιχτών.
90΄ Φάουλ για την ΑΕΜ λίγο κατω από τη σέντρα με τον Ζαπαντιώτη ψηλοκρεμαστά μέσα στην περιοχή, καρφωτή κεφαλιά του Γατσώρη ο Μπαμπανιώτης έπεσε στη δεξιά του γωνιά και απέκρουσε σωτήρια.
91΄ κίτρινη κάρτα στον Ζαπαντιώτη, επειδή βιάστηκε να εκτελέσει φάουλ, ενώ δεν είχε ολοκληρωθεί μια αλλαγή του Ελαιοφύτου, ανάγκασε τον παίχτη της ΑΕΜ να ζητήσει και δεύτερη(κόκκινη), προκειμένου να μην τιμωρηθεί και λείψει για δυο αγωνιστικές. Καθυστέρησε την εκτέλεση του φάουλ και ο διαιτητής τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη.
95΄ Ο Βούρτσας κέρδισε την κόντρα από το Γατσώρη μπήκε από τη γωνία μέσα στην περιοχή, αλλά απέναντι στον Δουλιώτη, έστειλε την μπάλα άουτ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Α.Ο. ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ: Μπαμπανιώτης, Τύμπας (79' Μπαρμπαρούσης), Σαμαράς, Καραγκούνης, Μαντζάνας, Καλογεράκης, Βούρτσας, Γιάκος, Τσιούνης (70' Ευαγγελίδης), Νάκος, Σαμσώνας (89' Μπούρος).
Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Δουλιώτης, Μπίρκος (89΄ Κράνης), Γουβαλάρης (89' Κορομηλάς), Πασπαλιάρης, Ταράτσας (57' Γαβρίνας), Γατσώρης, Μ. Πλακίδας, Τσάμης, Ζαπαντιώτης, Αποστολίδης, Χ. Πλακίδας.