Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Πήρε βαθμό στην Πάργα 0-0 με τον Απόλλωνα

Σ'ένα μέτριο από θέαμα παιχνίδι στην Πάργα, η ΑΕΜ, παίζοντας χωρίς ιδιαίτερο άγχος και με ορθολογιστική ενδεκάδα για πρώτη φορά φέτος, ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον Απόλλωνα. Η Μεσολογγίτικη ομάδα είχε καλύτερη εικόνα στο παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Έχασε ευκαιρίες να πετύχει και ένα και δυο τέρματα, αλλά τελικά η ισοπαλία δεν της ήταν δυσάρεστη. Αντίθετα ο γηπεδούχος Απόλλωνας μπήκε σε περιπέτειες, αφού μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα, βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η "Κυρία" παρατάχθηκε με δυνατά παιδιά στα άκρα της άμυνας, ενώ και στο κέντρο με την επιστροφή των Καρτσακλή και Ζαπαντιώτη, ήταν πάλι ανταγωνιστική. Έτσι μπόρεσε και έκανε το παιχνίδι της, παίρνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιουργώντας αρκετές καλές ευκαιρίες, που λόγω επιπολαιότητας, δεν έγιναν γκολ. Η Πάργα, που τον τελευταίο καιρό φαίνεται κουρασμένη και αποδιοργανωμένη, ελάχιστα απείλησε τους Κανονιέρηδες και μάλλον επιτυχία μπορεί να θεωρήσει το αποτέλεσμα.
Η ΑΕΜ απείλησε αρχικά με σουτ του Ζαπαντιώτη, που απέκρουσε ο Μπάμπης. Έχασε κλασσική ευκαιρία με τον Χρ. Πλακίδα και στο 41΄ ακόμα μεγαλύτερη, όταν σε κόρνερ του Ζαπαντιώτη, ο Γαβρίνας, αφύλακτος, έκανε την εύκολη κεφαλιά από καλή θέση, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν, αλλά δεν έβρισκαν διαδρόμους για το τέρμα της ΑΕΜ, ενώ οι Μεσολογγίτες, έλεγχαν τον αγώνα και κινδύνεψαν μόνο στο 57΄, όταν σε εκτέλεση κόρνερ, ο Ντόκος έκανε σουτ, η μπάλα κόντραρε σε κάποιο πόδι και βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΜ. Στη συνέχεια ο προπονητής της ΑΕΜ, έκανε πιο αμυντικογενές το σχήμα της ομάδας, εξασφαλίζοντας έναν εύκολο βαθμό για την ομάδα του.

Καλή η διαιτησία του κ. Γρατσάνη και των βοηθών του όλοι του Σ. Δ. Τρικάλων.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ: Μπάμπης, Αηδώνης, Κολοκούρας, Μώκος, Γιάννος, Δήμας, Χρήστου (70΄ Γαλόνης), Βάσσιος (73΄ Μαυραγγελίδης), Μπόκος, Λουκούλης, Παππάς (75΄ Μάλτας)
Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ζέρβας, Μπαλάφας (85΄ Παραγιουδάκης), Μπαρμπαρούσης, Ταράτσας, Καρτσακλής, Γατσώρης, Αποστολίδης (72΄ Κορομηλάς), Ζαπαντιώτης, Τσάμης, Γαβρίνας(67΄ Μ. Πλακίδας), Χρ. Πλακίδας.