Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Ανακοίνωση Ακαδημίας

Βασικός άξονας της φιλοσοφίας της νέας Σχολής Ποδοσφαίρου είναι η ενασχόληση ΟΛΩΝ των παιδιών με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο ειδικότερα.
Όλα τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου με σωστή διοικητική οργάνωση, ποιοτική δουλειά και με την κατάλληλη τεχνική καθοδήγηση, με στόχο την μαζική συμμετοχή στις ηλικίες από 5-12 ετών, πριν δηλαδή εισαχθούν στα αγωνιστικά τμήματα που θα λειτουργήσουν στις ηλικίες 12-16 ετών και στην συνέχεια στις ανδρικές μας ομάδες.
Θέλουμε μέσα από την Σχολή Ποδοσφαίρου στο Μεσολόγγι να δημιουργήσουνε αθλητές οι οποίοι θα μάθουν το σωστό ποδόσφαιρο, θα κοινωνικοποιηθούν, θα αποκτήσουν αθλητική παιδεία και θα έχουν την καλύτερη δυνατή εξέλιξη.
Η Σχολή μας θα λειτουργεί με βάση τον ενιαίο προπονητικό προγραμματισμό ανά ηλικία, επίπεδο και ανά κατηγορία με επίβλεψη από το προπονητικό τιμ.


Βασικοί μας στόχοι
  1. Υγιής ενασχόληση - ψυχαγωγία
  2. Ανάπτυξη ποδοσφαιρικών φυτωρίων
  3. Εύρεση - Αξιοποίηση ταλέντων
  4. Εφαρμογή Επαγγελματικών προγραμμάτων προπόνησης
Η βασικότερη μας όμως επιδίωξη μας είναι η διαπαιδαγώγηση των παιδιών, γύρω από τις αξίες της ευγενούς άμιλλας, τους υγιούς ανταγωνισμού και του τίμιου παιχνιδιού, με έμφαση στην διδαχή ηθικών αρχών όπως:
  • Της πειθαρχίας
  • Του σεβασμού
  • Της εντιμότητας 
  • Του αυτοελέγχου
  • Της αποδοχής της ήττας
  • Της επίτευξης της νίκης με ευπρέπεια
  • Της ανάπτυξης φιλικών σχέσεων με τους αντιπάλους
Για να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στις απαγορευμένες ουσίες, στον χουλιγκανισμό, στον υπέρμετρο φανατισμό.

Γιάννης Γουλής (Τεχνικός Υπεύθυνος)
"Ήρθε η ώρα πιστεύω να κοιταχτούμε όλοι στον καθρέπτη και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε πως όλοι μαζί θα μπορέσουμε να αποβάλουμε τις όποιες αντιπαλότητες του παρελθόντος και να συνδράμουμε για το καλό του τόπου μας.
Αν το δούμε ρεαλιστικά είναι η μοναδική λύση  και ευκαιρία να δημιουργήσουμε μαζί κάτι καλό, τόσο για τα παιδιά όσο και για μας, με μεγαλύτερο κίνητρο για όλους και καλύτερη εκπροσώπηση του ποδοσφαίρου της περιοχής μας.

Θα γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αφού θα αυξήσουμε τις προπονήσεις, θα μεγαλώσει σε αριθμό το τεχνικό τιμ, τα τμήματα θα γίνουν πιο ισχυρά σε δυναμική, θα υπάρχει δίκαιη αξιολόγηση των δυνατοτήτων, ενώ θα έχει κάθε αθλούμενος κάρτα επιδόσεων του. Θα υπάρχει συχνή επαφή με τους γονείς των παιδιών, γιατί σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε πρώτα χρήσιμους ανθρώπους στην κοινωνία και μετά αξιόλογους ποδοσφαιριστές"

Πληροφορίες - Εγγραφές
Οι παιδικές ομάδες ΑΕΜ-ΓΟΜ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 θα ξεκινήσουν προπονήσεις την Δευτέρα 22 Αυγούστου, στις 8μμ (καλούνται οι νεαροί ποδοσφαιριστές που έχουν δελτίο στις τρεις ομάδες να παρευρεθούν, αφού θα γίνει ενημέρωση για τις ημέρες των προπονήσεων και τον καταρτισμό των ομάδων που αγωνισθούν στη νέα περίοδο).
Οι προπονήσεις της Σχολής Ποδοσφαίρου για τα τμήματα προπαίδων - τζούνιορς - προτζόνιορς θα ξεκινήσουν την Κυριακή 28 Αυγούστου στις 10 το πρωί.

Πληροφορίες καθημερινά στο Ενωσιακό γήπεδο από 5.00 - 7.00 μμ
Τηλέφωνα: Γιάννης Γουλής 697 1968484
                  Χρήστος Κουφός 697 4309447