Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Εντυπωσίασαν οι παίκτες της "Σ.Π.Α.Ε.Μ."

Με 4 ηλιακές ομάδες από γεν.2000-2005 αγωνίστηκαν η Σχολή Ποδοσφαίρου ΑΕΜ και ΕΛΠΙΔΕΣ στο Μεσολόγγι. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές άφησαν πολλές υποσχέσεις ότι στην Αιτωλοακαρνανία υπάρχει ταλέντο και μέλλον στο ποδόσφαιρο μας. Το σκορ σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το τελευταίο που μετρά και οι αγώνες αυτοί δίνουν άλλη νότα στους ποδοσφαιριστές σε αυτή την ηλικία. Ήταν το πρώτο φιλικό για την Σ.Π της ΑΕΜ,που μετά την συγχώνευση ΑΕΜ, ΓΟΜ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008, αποκτά αλλη δυναμική και άλλη φιλοσοφία στην λειτουργία της.

Στόχοι
Στόχος της Ακαδημίας δεν είναι αποκλειστικά η παραγωγή επαγγελματιών παικτών, αλλά η δημιουργία ενός ιδανικού και ασφαλούς χώρου στον οποίο το παιδί θα έχει τη δυνατότητα να αθληθεί με τους συνομηλίκους του,να ψυχαγωγηθεί,να επικοινωνήσει και να απολαύσει το σπορ που του αρέσει το ποδόσφαιρο.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο έχουν δημιουργηθεί όλες εκείνες οι προϋποθέσεις, ώστε το παιδί να γυμνάζεται σε ένα φιλικό περιβάλλον με σεβασμό, με άμιλλα, αλλά και ταυτόχρονα να διδάσκεται όλες τις σύγχρονες μεθόδους εκγύμνασης και αθλητικής διαπαιδαγώγησης.

Κυρίαρχος στόχος μας είναι η δημιουργία ποδοσφαιριστών – μαθητών υψηλού επιπέδου. Σε καμιά περίπτωση δεν απομονώνουμε το ένα από το άλλο. Πίστη μας είναι ότι το Πνεύμα κυριαρχεί στις δραστηριότητες του σώματος. Θέλουμε ποδοσφαιριστές που μέσα από την οξύνοια του πνεύματος θα οδηγούν το ποδόσφαιρο σε υψηλά επίπεδα τακτικής συμπεριφοράς

Η Σχολή Ποδοσφαίρου της ΑΕΜ ευχαριστεί την αντίστοιχη των ΕΛΠΙΔΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ για την φιλική αναμέτρηση.