Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Απέδρασε με διπλό, 0-1 την Αχαϊκή

φώτο αρχείου
Η ΑΕ Μεσολογγίου για χθες Κυριακή είχε κανονίσει φιλικό με την ομάδα της Ζακύνθου, αλλά οι απεργίες των λιμενεργατών την υποχρέωσαν να στραφεί σε πιο κοντινές λύσεις, με αποτέλεσμα να κλείσει φιλικό με την ομάδα της Αχαϊκής στην Πάτρα. Ο Μαργέλης είχε την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του και σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα, πρέπει να έμεινε αρκετά ικανοποιημένος, καθώς η ΑΕΜ είχε την καθολική υπεροχή στον αγώνα και αν ήταν πιο συγκεντρωμένη στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να έχει πετύχει περισσότερα τέρματα.
Στο πρώτο μέρος μετράει τέσσερις κλασικές ευκαιρίες, δύο με τον Κόκκαλη και μία για τους Ξευγένη και Νάκο, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που προσπαθούσαν να κάνουν παιχνίδι με γεμίσματα και από στημένες φάσεις. Στην επανάληψη το παιχνίδι ισορρόπησε, όμως πριν, στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο η ΑΕΜ είχε πάλι δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Κόκκαλη και Ξευγένη. Στο 68΄ μετά από ωραίο συνδυασμό των Μπαλαούρα και Καρίμπα στο κέντρο του γηπέδου, ο δεύτερος έβγαλε ωραία σέντρα στον Ξευγένη, αυτός πέρασε δύο αμυντικούς και με ωραίο σουτ στη δεξιά γωνία του Παπαδημητρίου, άνοιξε το σκορ για τη Μεσολογγίτικη ομάδα. Στην συνέχεια η Αχαϊκή προσπάθησε να αντιδράσει, είχε δύο τρεις καλές ευκαιρίες, με την κυριότερη αυτή του Φίλιππα, ο οποίος πέρασε και τον Χρήστου, αλλά πλάσαρε άουτ.

Ο Παναγιώτης Καρίμπας δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα, με αποτέλεσμα να πρηστεί ο αστράγαλος χωρίς όμως ο τραυματισμός του να εμπνέει κάποια ανησυχία.

Αχαϊκή: Παπαδημητρίου, Γκοτσούλιας, Μπουρδανιώτης, Ξένος, Μπεκίρης, Ανδριέλος, Γερασιμόπουλος, Νιφόρας Π.Π., Νιφόρας Δ.Π., Φίλιππας, Σπανός. Έπαιξαν επίσης οι Λαζανάς, Νιφορόπουλος, Δημητρακόπουλος, Καλιακμάνης (τέρμα), Κυριακόπουλος, Νικολόπουλος, Νικολετάτος, Καζαντζής, Ρηγόπουλος.
ΑΕ Μεσολογγίου: Χρήστου, Ζαχαράκης, Χαλαζιάς, Ψηλός, Μπαλαούρας, Δενδρινός, Ξευγένης, Νάκος, Κόκκαλης, Καρίμπας, Λιάρος. Έπαιξαν επίσης οι Πετσίνης, Μιχαλόπουλος, Τέγας, Κλάδος, Παπανικολάου, Νούλας, Καβαλιέρης.
πηγή: Αγρίνιο Σπορ