Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Έκλεψε τις εντυπώσεις

Την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους και εκτός νομού είχαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Σχολής Ποδοσφαίρου της ΑΕΜ, που αντιμετώπισαν στην Αθήνα τις αντίστοιχες ομάδες του Ατρομήτου. Με τρείς ομάδες στις κατηγορίες (τζούνιορς-προπαίδων-παίδων) στις εγκαταστάσεις του Ατρομήτου την περασμένη Κυριακή έγιναν τρία όμορφα παιχνίδια από χαρούμενα και ξένοιαστα παιδιά ,που αγωνίστηκαν ελεύθερα, χωρίς σκοπιμότητες και τηρώντας το fair play, διακρίθηκαν για το πάθος τους. Ορισμένοι νεαροί ποδοσφαιριστές άφησαν τα διαπιστευτήρια τους αφού με την απόδοσή τους κέντρισαν το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Αθηναϊκής ομάδος.
ΟΜΑΔΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
Στις λεπτομέρειες κρίθηκε ο αγώνας υπέρ της ομάδος του Ατρομήτου με 2-1.Το σκορ άνοιξε η ΑΕΜ με γκολ του Γιάννη Ρήγα
ΑΕΜ: Πιέρρος Θ.,Πατούλιας Ν.,Αλαφοδήμος Γ.,Βαρούχος Α.,Βαλεράς Π.,Ρήγας Ι.,Πασπαλιάρης Σ.,Μπούλης Ελ.Γιαννόπουλος Α.[αγωνίστηκαν ακόμη...Αλεξανδρής Κ.,Σακαρέλης Π.,Πιέρρος Π.,Μάης Κ.,Τσαμαδιάς Χ.,Σκαρμούτσος Χ.,Τσιριμώκος Γ.

ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ
Μεγάλη εμφάνιση και νίκη πέτυχε η ΑΕΜ που κέρδισε με 2-0 με δύο γκολ των Ράπτη Κ.,Ρούσση Π.,ενώ έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο
ΑΕΜ: Καίσαρης Χ.,Παναγιώτου Α.,Τάσσος Π.,Παππάς Β.,Μορίκης Π.,Καρύπης Κ.,Λένης Κ.,Σταίκος Ι.,Ρούσσης Π.,Αυτζής Ι.,Κουφός Ι.[αγωνίστηκαν ακόμη..Ράπτης Κ.,Μπουκουβάλας Γ.,Σαρρής Π.,Πιστικός Ι.,Πρεμέτης Κ.,Κανούρης Θ.,Μπεκιράι,Τρανός Σ.,Σταμάτης Κ.

ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ
Πολύ συναρπαστικό παιχνίδι έγινε με τις δύο ομάδες να αποδίδουν ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών και στο τέλος να μην γεύεται κανένας την χαρά της νίκης αφού το παιχνίδι έληξε με 2-2.
Και τα δύο γκολ της ΑΕΜ πέτυχε ο διακριθείς Βρέττας Δ.,με το πρώτο γκολ να είναι από 30μ. στην γωνία του τέρματος.
ΑΕΜ: Χολέβας Δ.,Κουφός Β.,Τριφιάτης Σ.,Ντρούκας Α.,Διαμαντόπουλος Χ.,Χαντζής Δ.,Σωτηρίου Ι.,Δημητρούκας Χ.,Κατσαμπας Π.,Πασπαλιάρης Ι.,Βρέττας Δ.,[αγωνίστηκαν ακόμη..Σταμάτης Φ.,Δίπλας Σ.,Κουλός Ε.,Μόκκας Γ.,Βαλλής Μ.,Ζησιμόπουλος Ι.,Χονδρός Ι.,Λινάρδος Β.,Μπλαχούρας Π.

Μεγάλος άτυχος ο 13χρονος Κ.Λένης ο οποίος τραυματίστηκε σε ένα μαρκάρισμα αντιπάλου στο πόδι, ευτυχώς όχι σοβαρά.

Μετά η Μεσολογγίτικη αποστολή πήγε στο γήπεδο του Περιστερίου όπου παρακολούθησαν τον αγώνα για την super leage μεταξύ Ατρομήτου-ΑΕΚ-1-0.

Από τα μεγάφωνα του γηπέδου η αθηναϊκή ομάδα καλωσόρισε την Σχολή ποδοσφαίρου της ΑΕΜ

Την αποστολή συνόδευσαν ο τεχνικός υπεύθυνος Γουλής Γιάννης ο υπεύθυνος της Σχολής Κουφός Χ.,η προπονήτρια Καραμανοπούλου Σοφία και τα μέλη της Σχολής Διαμαντόπουλος Γ.,Τάσσος Ε.,Αλαφοδήμος Ε. και πολλοί γονείς των παιχτών.

Πολύ καλή φιλοξενία είχαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΜ αφού μετά από κάθε αγώνα οι του Ατρομήτου τους πρόσφεραν φρούτα-νερά.

Γούρι έφερε η ΑΕΜ στον Ατρόμητο αφού μετά από 39 χρόνια κέρδισε την ΑΕΚ, ενώ υπέροχη κερκίδα υπέρ των γηπεδούχων έκαναν οι νεαροί παίχτες υπό τις οδηγίες της προπονήτριας τους Καραμανοπούλου Σ.,ενώ ασορτί με την αθηναϊκή ομάδα ήταν τα ρούχα της ΑΕΜ αφού και οι δυο ομάδες έχουν τους ίδιους χρωματισμούς στις εμφανίσεις τους.

Το πρώτο του γκολ που πέτυχε ο Βρέττας Δ. έτρεξε και το αφιέρωσε στον καθηγητή του Αλαφοδήμο Ε. που καθότανε στις κερκίδες.

Η Σχολή Ποδοσφαίρου της Α.Ε.Μεσολογγίου σας ευχεται καλές γιορτές και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος.