Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Εντυπωσίασε η ΑΕΜ στο Αγρίνιο

Άφησε υποσχέσεις η ΑΕΜ στο φιλικό που έγινε σήμερα 29-12-2011 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Παρά την ήττα με 2-0(ημ. 0-0), οι Κανονιέρηδες έπαιξαν υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο, έχασαν ευκαιρίες για δυο-τρία γκολ, ενώ τους ακυρώθηκε κανονικό γκολ, που πέτυχε ο Μιχαλόπουλος μετά το 1-0. Ο αγώνας έγινε μπροστά σε 800 και πλέον φιλάθλους, οι οποίοι χειροκρότησαν τις προσπάθειες και των δύο ομάδων. Αναλυτικότερα:

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
2΄ Μπάσιμο του Νάκου από αριστερά, παράλληλη σέντρα, μπλόκαρε ο Μπαμπανιώτης.
7΄ Ο Μιχαλόπουλος προσπάθησε από μακριά να "κρεμάσει" τον Μπαμπανιώτη, αλλά ο κήπερ των γηπεδούχων πρόλαβε και μπλόκαρε.
9΄ Ο Καρύμπας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, στην πλάτη των αμυντικών ο Ψηλός έχασε για λίγο το πλασέ.
10΄ Φάουλ του Θεοδωρίδη από πλάγια αριστερά, έδιωξε ο Ψηλός προσωρινά, δυνατό σουτ του Σιόντη, ψηλά άουτ.
15΄ Προσπάθεια του Χαριστέα από αριστερά, τον έκοψε ο Τσάμης κερδίζοντας το άουτ.
21΄ Προσπάθεια του Καραμαλίκη μετά από πάσα στον κενό χώρο από τον Χαριστέα, κόντραρε ο Μπαλαούρας, κόρνερ. Εκτέλεσε ο Θεοδωρίδης, νέο κόρνερ από τον Νάκο, ανεκμετάλλευτο.
23΄ Γρήγορη αντεπίθεση της ΑΕΜ με τον Ξευγένη από δεξιά και τρεις συμπαίχτες ν' ακολουθούν, κακή σέντρα, πέρασε άουτ.
30΄ Σέντρα Σιόντη από δεξιά, ο Θεοδωρίδης σουτ στην κίνηση από το ημικύκλιο, μακριά από τα δοκάρια του Χρήστου.
35΄ Ωραία προσπάθεια του Νάκου από αριστερά, τον ανέτρεψαν στη γωνία της περιοχής, χωρίς να δοθεί φάουλ, η μπάλα στον Κόκκαλη, αυτός απέφυγε δύο αντιπάλους, αλλά αντί να τελειώσει την φάση, έκανε σκαφτό σουτ που μπλόκαρε ο Μπαμπανιώτης.
38΄ Μακρινό σουτ του Παλαιολόγου, η μπάλα πολύ άουτ.
40΄ Ο Καραμαλίκης έβγαλε τον Χαριστέα στον κενό χώρο, αλλά αυτός έκανε κακό σουτ που μπλόκαρε ο Χρήστου.
44΄ Ο Νάκος βγήκε στην πλάτη των αμυντικών του Παναιτωλικού, μετά από μπαλιά του Καρύμπα, αλλά ο επόπτης έδωσε αδικαιολόγητο οφσάιντ.
Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
49΄ Φάουλ του Καρύμπα από δεξιά, ο Ψηλός πετάχτηκε στην πλάτη των αμυντικών, έκανε το πλασέ, αλλά ο Μπαμπανιώτης έδιωξε με υπερπροσπάθεια.
54΄ Μακρινό φάουλ του Τσάμη, πάλι ο Ψηλός από δεξιά έκανε το μονοκόμματο σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε την εξωτερική μεριά των διχτύων.
55΄ Δυνατό σουτ του Χαριστέα από καλή θέση, σε ετοιμότητα ο Χρήστου μπλόκαρε.
57΄ Προσπάθεια από τον Χαριστέα από δεξιά, βγήκε έγκαιρα ο Χρήστου και πέφτοντας έδιωξε την μπάλα. Ο Χαριστέας πάλι κάτοχος της μπάλας, πάσαρε στον Μουμίν, αυτός το γέμισμα, έδιωξαν οι αμυντικοί της ΑΕΜ, ακολούθησαν προσπάθειες για σουτ που έβρισκαν στα σώματα, τελικά ο Χαριστέας με δυνατό βολέ στην απέναντι γωνία του Χρήστου έκανε το 1-0.
60΄ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΜ να ισοφαρίσει, όταν ο Πετσίνης βγήκε στον κενό χώρο κερδίζοντας τις κόντρες, αλλά βιάστηκε να κάνει το σουτ, στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του Μπαμπανιώτη.
63΄ Κακό σουτ του Μητρόπουλου μακριά από τα δοκάρια της ΑΕΜ.
67΄ Σε φάση λίγο έξω από την περιοχή του Παναιτωλικού, ο Μιχαλόπουλος κέρδισε την μπάλα σε γύρισμα αμυντικού προς τον Μπαμπινιώτη, πέρασε και τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ όμως ακυρώθηκε, καθώς ο βοηθός έδειξε(λανθασμένα) οφσάιντ.
69΄ Ο Ξευγένης αναπτύχθηκε ταχύτατα από δεξιά, αλλά αντί για σουτ, έκανε άσχημη σέντρα.
70΄ Στην αντεπίθεση του Παναιτωλικού, ο Χαριστέας από πολύ καλή θέση έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά ο Χρήστου τινάχτηκε εντυπωσιακά και έδιωξε σε κόρνερ.
74΄ Σέντρα από δεξιά για τον Παναιτωλικό, ο Χαριστέας έπιασε από τρία μέτρα δυνατή κεφαλιά, ο Χρήστου απέκρουσε εκπληκτικά, αλλά η μπάλα χτύπησε στον ουρανό των διχτύων του και έγινε το 2-0.
Ακολούθησε μπαράζ αλλαγών και από τους δύο προπονητές, με αποτέλεσμα να πέσει εντελώς ο ρυθμός και να μην γίνουν αξιόλογες φάσεις.
86΄ Ο Λιάρος έκανε εντυπωσιακή προσπάθεια από δεξιά, αλλά αντί να κάνει την σέντρα που περίμεναν τρεις παίχτες της ΑΕΜ, έκανε κακό διαγώνιο σουτ, με την μπάλα να καταλήγει μακριά από την εστία του Μπαμπανιώτη.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Σιόντης, Παλιολόγος, Αναστασιάδης, Κούσας, Μητρόπουλος, Μουμίν, Πασάς, Θεοδωρίδης, Χαριστέας, Καλαμαλίκης. Έπαιξαν ακόμη οι: Μπελεβώνης, Ζέρης, Σμίλτος, Καπνόπουλος, Μεταξούλης.
Α. Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Χρήστου, Τσάμης, Μπαλαούρας, Δενδρινός, Ψηλός, Ζαχαράκης, Νάκος, Κόκκαλης, Καρύμπας, Μιχαλόπουλος. Έπαιξαν ακόμη οι: Πετσίνης, Παπανικολάου, Χαλαζιάς, Λιάρος, Κολοβάκης, Πασπαλιάρης και Δουλιώτης