Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Tέλος οι Νάκος και Κόκκαλης

Παρελθόν αποτελούν και επίσημα οι Νάκος και Κόκκαλης από την ομάδα της ΑΕΜ. Η Διοίκηση των "μπλε" έλυσε την συνεργασία με τους δύο παίκτες, μετά από σχεδόν έξι μηνών παρουσίας. Η ΑΕΜ εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία αναλυτικά αναφέρει:

"Η διοίκηση της Α.Ε.Μεσολογγίου ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Χαράλαμπο Νάκο και Σωτήριο Κόκκαλη, στους οποίους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους."

Επίσης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο Διονύση Βισβίκη, μας μετέφερε τις ευχαριστίες του για την παρουσία των φιλάθλων στο ματς να την Κασσιώπη, ενώ δεσμεύτηκε για την ουσιαστική και ισχυρή ενίσχυση τη ομάδας τις επόμενες μέρες. Επίσης μας μεταφέρθηκε η αισιοδοξία και η πίστη όλων για τον τίτλο και την επάνοδο της ΑΕΜ στην φυσική της θέση που είναι οι μεγάλες κατηγορίες. Για το τέλος δεν ξέχασε να καυτηριάσει την απαράδεκτη συμπεριφορά 3-4 ατόμων που με τις ενέργειες τους στο γήπεδο ζημιώνουν την ομάδα, κάτι το οποίο δεν θα επιτρέψει να επαναληφθεί, όπως ανέφερε.