Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωση Α.Ε. Μεσολογγίου

ΠΡΟΣ: κ. ΣΟΦΟΚΛΗ ΠΙΛΑΒΙΟ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
    
Κύριε Πρόεδρε,
Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταχραστούμε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και συγχωρέστε μας γι’ αυτό, γιατίστο site της Ε.Π.Ο. την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 και ώρα 18:33΄, αναρτήθηκε απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, με την οποίααναβάλλεται ο αγώνας ΘΕΣΠΡΩΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ 2011, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 5-2-2012 στο δημοτικό στάδιο Ηγουμενίτσας, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και ορίστηκε να διεξαχθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 15-2-2012.
Κύριε Πρόεδρε, 
Η απόφαση αυτή της Επιτροπής Πρωταθλήματος, αποτελεί σκάνδαλο μεγίστου μεγέθους, γιατί λήφθηκε όχι από αίτημα της Ε.Π.Σ. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, στη δικαιοδοσία της οποίας διεξάγεται ο ανωτέρω αγώνας, όπως ο Κ.Α.Π. ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, σαφώς ορίζει. Το γεγονός αυτό το πληροφορηθήκαμε έπειτα από τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον Γενικό αρχηγό του σωματείου ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ.

Συνημμένα επίσης σας αποστέλλουμε βεβαίωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, με ημερομηνία 3-2-2012, ότι η κυκλοφορία στην οδό ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ διεξάγεται κανονικά, χωρίς χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Η φιλοξενούμενη ομάδα ΤΡΙΚΑΛΑ 2011, έχει τιμωρημένους και τραυματίες ποδοσφαιριστές και με δεδομένο ότι ο αναβληθείς αγώνας ορίστηκε να διεξαχθεί την 15-2-2012, οι τιμωρημένοι ποδοσφαιριστές θα εκτίσουν την τελευταία ημέρα της ποινής τους στον αγώνα της 12-2-2012 ΤΡΙΚΑΛΑ 2011 – ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΤΡΑΣ, η οποία είναι και η ουραγός του πρωταθλήματος.

Κύριε Πρόεδρε,
Σας επισυνάπτουμε ανάρτηση του site sportrikala.gr της ΠΕΜΠΤΗΣ 2-2-2012 και ώρα 20:45, στο οποίο αναφέρεται σχεδόν σίγουρα ότι ο αγώνας θα αναβληθεί.

Κύριε Πρόεδρε,
Η απόφαση αυτή της Επιτροπής είναι πρωτάκουστη, αλλοιώνει το πρωτάθλημα του 5ου ομίλου της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, μας γυρίζει σε παλαιότερες εποχές και ζητούμε όπως ο παραπάνω αγώνας ΘΕΣΠΡΩΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ 2011, διεξαχθεί την αρχική ορισθείσα ημερομηνία, ήτοι την ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012.

Είμαστε σίγουροι για την ικανοποίηση του δικαίου αιτήματός μας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΙΟΝ. ΒΙΣΒΙΚΗΣ                                                           ΒΑΣ. ΚΑΤΣΑΓΑΝΗΣ