Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Δ. Βισβίκης: "Δεν υποκύπτω σε εκβιασμούς ανύπαρκτων δημοσιογράφων"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΒΙΣΒΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΙΧΜΗ»

Απαντώντας στο δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΑΙΧΜΗ» και στη στήλη offside,το οποίο υπογράφει ο κύριος Αντωνόπουλος Δημήτρης και αναφέρει ότι ο Πρόεδρος της Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, συνελήφθη σε θέση offside γιατί σε εκπομπή του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μεσολογγίου, το απόγευμα της Κυριακής 29-1-2012, δεν ανέφερε το όνομα του ποδοσφαιριστή ο οποίος επρόκειτο να αποκτηθεί από την ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, παρά μόνο ότι το σωματείο θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη μεταγραφή, ενώ το όνομα δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΠΟΡ», της 30-1-2012, έχω να σας αναφέρω τα εξής:
  • 1. Ο κάθε δημοσιογράφος, από ότι είμαι σε θέση να ξέρω, δεν έχει μόνο μία πηγή ειδήσεων και συγκεκριμένα τη διοίκηση του σωματείου.
  • 2. Το «ΑΓΡΙΝΙΟΣΠΟΡ», στο φύλλο της 30-1-2012 δεν ανέφερε ότι ο ποδοσφαιριστής μεταγράφηκε στην Α.Ε.Μ., αλλά ότι έρχεται στο Μεσολόγγι, για να συζητήσει με την Α.Ε.Μ.
  • 3. Η επίσημη Α.Ε.Μ.ενημέρωσε το ιστολόγιο «AEM NEWS», μόλις ο ποδοσφαιριστής ΠΕΝΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ αναχώρησε από την ιδιαίτερη πατρίδα του (ΔΡΑΜΑ) και κατευθύνονταν στηνπόλη μας και έχοντας συμφωνήσει προφορικά με την Α.Ε.Μ., απορρίπτοντας προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας , οι οποίες μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στην Super League. Η ώρα της ανάρτησης ήταν η 01:46’ π.μ της Δευτέρας 30-1-2012.
  • 4. Ως προς την«απειλή» ότι τα μέσα ενημέρωσης της πόλης μας, θα μας γυρίσουν την πλάτη, σας ενημερώνουμε, ότι τόσο το ιστολόγιο AEM news, όσο και η εφημερίδα «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», παρακολουθούν όλα τα δρώμενα τηςομάδας μας και παρακολουθούν τους αγώνες ιδίοις όμασι. Θα θυμίσω στο συντάκτη του δημοσιεύματος κ.Αντωνόπουλο, ότι εγώ προσωπικά, όσο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου, δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τα μέσα ενημέρωσης της πόλης μας, ενω ανταποκρίθηκα στο κάλεσμά του στην αρχή της περιόδου και παρευρέθηκα στην ραδιοφωνική του εκπομπή. Θα θυμίσουμε επίσης, ότι εκπροσωποι των μέσων ενημέρωσης της πόλεως του Αγρινίου και όλου του νομού, παρακολουθούν τουs αγώνες της ομάδος μας κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ ο κ.Αντωνόπουλος.
  • 5. Κύριε Αντωνόπουλε, αν ήσασταν δημοσιογράφος θα γνωρίζατε ότι απο τη στιγμή που το μεσημέρι δίνεται απο τον πρόεδρο η πληροφορία για μεταγραφή , λογικό είναι οι εφημερίδες να αφήνουν κενή στήλη προς συμπλήρωση για την είδηση της τελευταίας στιγμής. Και σας διαβεβαιώνω ότι όποιο ΜΜΕ επικοινώνησε μαζι μας μετα την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ενημερώθηκε λεπτομερώς.
  • 6. Την ώρα που η ΑΕΜ δίνει τον μεγάλο αγώνα για την άνοδο στη Γ´ εθνική, κάποιοι προσπαθούν εσκεμμένα να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα. Τους προειδοποιώ ότι δεν πρόκειται να υποκύψω σε εκβιασμούς ανύπαρκτων "δημοσιογράφων " που μόνο σκοπό έχουν το κακό της ΑΕΜ επειδη δεν κατάφεραν να είναι έμμισθοι ύπαλληλοί της.
Κύριοι εμείς πληρώνουμε για την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο, ενώ εσείς θέλετε μόνο τα ευρώ. Σας επιστρέφω , λοιπόν , την απειλή ότι αν σας περνάει από το μυαλο ότι θα βλαψετε την ΑΕΜ θα βρείτε όλη την πόλη και εμένα προσωπικά απέναντι σας. Και στο τέλος θα δούμε τον νικητή....
Βισβίκης Δημ.Διονύσιος

Υγ: Αν κύριε Αντωνόπουλε, μου πείτε, χωρίς "σκονάκι", μια ενδεκάδα της φετινής ΑΕΜ, θα σας ζητήσω δημόσια συγνώμη για την σκληρή μου απάντηση. Είμαι, όμως, σίγουρος ότι δεν γνωρίζετε ούτε το σύστημα που παίζει η ομάδα....