Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Στον μεγάλο τελικό η ΑΕΜ

Χωρίς να συναντήσει κανένα πρόβλημα η ΑΕΜ πέρασε με το ευρύ 1-5 μέσα από το Aγγελόκαστρο, νικώντας τον Αχελώο και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της ΕΠΣΝΑ, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η ομάδα του Χρήστου Βασιλείου με κορυφαίους τους Κλάδο, Ξευγένη και Καρακίτσιο καθάρισε το παιχνίδι από νωρίς.

Το 0-1 για την ΑΕΜ έκανε ο Μιχαλόπουλος. Η ΑΕΜ ζευγάρωσε τα τέρματα της με τον Καρακίτσιο. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Γιαννίωτης, κάνωντας το 1-2. Aν και δέχτηκε πίεση, η ΑΕΜ κατάφερε να αντέξει και να κάνει το 3-1 με πέναλτι του Καρακίτσιου. O Πετσίνης ανέβασε το σκορ στο 4-1, ενώ το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Παπανικολάου.


Γενικά έγινε ένα σκληρό παιχνίδι, με την ΑΕΜ να μην δέχεται μεγάλη πίεση και να παίρνει μια άνετη νίκη-πρόκριση. Στον μεγάλο τελικό θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο Αντιρρίου, που κέρδισε με 3-4 τον Όμηρο Νεοχωρίου.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Δουλιώτης, Κλάδος, Ζαχαράκης, Δενδρινός, Μπαλαούρας, Καρακίτσιος, Καρύμπας, Μιχαλόπουλος, Πέντσας, Ξευγένης, Πετσίνης.
Έπαιξαν και οι Παπανικολάου, Χαλαζιάς, Τσιφοπανόπουλος