Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Συνέχεια στις νίκες


Με πολύ μεγάλο κέφι και παρόντες όλους τους παίχτες, εκτός του Οδυσσέα Ψηλού που απουσιάζει στην σχολή του, έγινε η τελευταία προπόνηση της Κυρίας, πριν το αυριανό παιχνίδι της με τον Πίνδο Κόνιτσας. 

Το κλίμα στην ομάδα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο και όλοι στο στρατόπεδο των "μπλε" δηλώνουν έτοιμοι για τη νίκη που θα διατηρήσει ζωντανούς στην διεκδίκηση της ανόδου στη Γ' Εθνική. Υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία, ευελπιστώντας φυσικά να μην συμβούν τα ίδια όπως στο παιχνίδι με τον Όλυμπο, όπου η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα στα δίχτυα. 
Στη χθεσινή προπόνηση, ο προπονητής των "κανονιέρηδων" Χρήστος Βασιλείου, έδωσε έμφαση στις στημένες φάσεις, ενώ επικέντρωσε την προσοχή των παιχτών στους τρόπους που θα δώσουν στην ομάδα μεγαλύτερη ταχύτητα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. 

Μεσοβδόμαδα η διοίκηση συνέχισε να μοιράζει δωρεάν εισιτήρια σε σχολεία. Αυτή την φορά είχαν σειρά τα λύκεια της πόλης. Αντιπροσωπεία της ομάδας με υπεύθυνο τον Γεράσιμο Τσιμπερλένιο και τους παίκτες Καρύμπα, Καρακίτσο, Πετσίνη, Παπανικολάου, Πέντσα, έγινε δεκτοί με ενθουσιασμό από στους νεαρούς μαθητές και αυτοί τους το ανταπέδωσαν χαρίζοντας τους εισιτήρια για τον Κυριακάτικο αγώνα.

Διαιτητής θα είναι ο κ.Μαρκαντωνάτος με βοηθούς τους κ.Δουλαβέρη και κ.Δημητρόπουλο, άπαντες του συνδέσμου Ηλείας.

 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
19/2
15.00
AEΜ-Πίνδος Κόνιτσας
19/2
15.00
Αμφίλοχος-Ολυμπος Κέρκυρας
19/2
15.00
Ομόνοια Πέτρας-Οδυσσέας Νυδρίου
19/2
15.00
Θεσπρωτός-ΑΟ Κασσιώπης
19/2
15.00
ΑΟΤ-Φιλοθέη Αρτας
19/2
15.00
Πρέβεζα-Εθνικός Φιλιππιάδας
ΡΕΠΟ Τρίκαλα 2011