Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Φοράτε την φανέλα της Μεγάλης ΑΕΜ!!!


Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, δυσαρεστημένη είναι η Διοίκηση της ΑΕΜ από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο παιχνίδι με την Φιλοθέη. Μια ομάδα απείθαρχη και χωρίς προσανατολισμό για τη νίκη. Πληροφορίες δημοσιογράφου αρτινής εφημερίδας αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος Διονύσης Βισβίκης είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με το τεχνικό επιτελείο έξω από τα αποδυτήρια και μετά το τέλος της κουβέντας αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος. 

Αυτόπτης μάρτυρας μας μετέφερε ότι τα "έψαλε" στους παίχτες για την εικόνα που παρουσίασαν και η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου είναι ντροπή για την ιστορία της ομάδας, αλλά και για τους στόχους της. Χαρακτηριστικά ακούστηκε να λέει στο τεχνικό επιτελείο και κάποιους παίχτες "μάλλον δεν έχετε καταλάβει ποια φανέλα φοράτε".

Το ΑEMnews επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ΑΕΜ και το μόνο που μας είπε είναι ότι θέλει να καλέσει συμβούλιο την Τρίτη και μετά θα μιλήσει, ενώ στο τέλος συμπλήρωσε με νόημα "Η Διοίκηση μέχρι τώρα έκανε ότι έπρεπε σε όλα τα επίπεδα. Έτσι πρέπει να φέρθει και τώρα για να διαφυλάξει το κύρος της ομάδας. Η ΑΕΜ είναι πάνω απ´ολους και κάποιοι δεν το κατάλαβαν. Είναι χρέος μας να τους το μάθουμε.."